Menyasszonyi ruha a tortához

Hol vannak már azok az idők, amikor az volt a lényeg, hogy minél nagyobb legyen az esküvői tortánk, és hogy mindenképp legyen rajta egy marcipán figura a fiatal párról? A Pinterest időszakában ma már tüzetesen megtervezhetjük esküvőnket a cipőtől a virágon át a papírdekorációig. Nem maradhat ki ebből a torta kinézetének pontos megtervezése sem, hiszen fontos, hogy az is illeszkedjen az esküvő teljes koncepciójához. Az alábbiakban nem csak végig vesszük a legújabb torta trendeket, de minden tortafajtához párosítunk egy-egy menyasszonyi ruhát is szalonunk kínálatából.

1. Metálos fényű torták

Metálos fényű esküvői torta

Ez az art-decos hatású stílus garantáltan minden vendéget elkápráztat, hiszen nem lehet nem felfigyelni rá, mikor kitolják a mulatság közben. Általában ezüst, arany, vagy rezes árnyalatban készül ez a fajta torta.
Szalonunk ajánlatából az Enzoani kollekció July nevű különleges, tüllből készült darabját választottuk ehhez a torta típushoz.

July Menyasszonyi Ruha

2. Hullámos torták

Esküvői torta

Aki szereti a csavaros formákat, annak biztosan tetszeni fognak ezek a különleges, játékos formákkal díszített torták. A cukrászmesterek gyakran dobják még fel ezt a fajtát színes elemekkel és csipkékkel. Válassza bátran ezt a tortát, ha menyasszonyi ruhájának alja fodros! Szalonunkból ehhez a hullámos finomsághoz a Diane Legrad kollekció két fodros esküvői ruháját választottuk.

Fodros Menyasszonyi Ruha

3. Meztelen torták

Beszédes a neve, de ne ijedjünk meg, nem a töltelék hiányzik, csak a klasszikus cukormáz nem kerül rá a meztelen tortákra. Ez a legújabb esküvői őrület, ha nem szereti a túlcukrozott dolgokat, inkább az egyszerűséget részesíti előnyben, akkor csináltasson ilyen tortát az esküvőjére.
Ehhez a tortához a Beautiful márka egyszerű, mégis csodálatos menyasszonyi ruháját ajánljuk.

Beautiful Menyasszonyi Ruha

4. Csipkés torták

Csipkés esküvői torta

A vintage stílusú esküvők elengedhetetlen eleme a csipke, legyen szó dekorációról vagy esküvői ruháról. Nem maradhat ki az összhatásból az esküvői vacsora fénypontja, a torta sem.
Válassza ehhez a tortához a Modeca esküvői ruhamárka egyik legszebb csipkés darabját, a Suki-t!

Menyasszonyi Ruha - Modeca - Suki

5. Virágos torták

Virágos esküvői torta

Gyakori, hogy a cukrászok virágokkal díszítik az esküvői tortákat, ilyenkor arra kell figyelni, hogy a menyasszony csokrához is illeszkedjenek ezek a minták. Akár egy teljes csokrot is fel lehet applikálni a tortára, csak a képzeletünk szabhat határt a finom édességek megtervezésének.
Természetesen ehhez a tortafajtához egy virággal díszített menyasszonyi ruhát választottunk, amely az Enzoani kollekció egyik ékes darabja.

Menyasszonyi Ruha - Enzoani - Gali

Megvan már a fejében, hogy milyen esküvői tortát szeretne, de menyasszonyi ruhája még nincsen? Jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben