Menyasszonyi ruha trendek 2019

Megtalálni a személyiségednek és az alkatodnak legmegfelelőbb esküvői ruhát első ránézésre ijesztő és nehéz feladatnak tűnik, pedig nem kellene, hogy az legyen. Csak ki kell választani a Rád leginkább jellemző menyasszonyi ruhát, melyben a legjobban érzed magad. Légy nyugodt és hagyd, hogy az Enzoani szakemberei végig vezessenek Téged az esküvői ruhák csodálatos világán, bemutatva az Enzoani 2019-es kedvenc menyasszonyi ruháit és sziluettjeit.

Menyasszonyi ruha trendek az Enzoani márka ruháin keresztül.

Enzoani ‘Neville’ esküvői ruha

Csillogás és pompa!

Ha megszállottja vagy a mindennek, ami csillogó és pompás, akkor az Enzoani 2019-es menyasszonyi ruha kollekciójában biztosan megtalálod a kedvencedet! Nagyon sok esküvői ruha csillogó flitterekkel, gyöngysorokkal és kristály gombokkal díszített. Ezek a mesébe illő ruhák úgy lettek tervezve, hogy a fénylő flitterek megcsillanjanak minden lépésnél, tánc mozdulatnál.

A széles vállú és keskeny csípőjű menyasszonyokon az A-vonalú esküvői ruha jól mutat, mély V-alakú dekoltázzsal és vékony vállpánttal, mely nem hangsúlyozza a vállat.

Enzoani Lourdes menyasszonyi ruha, melyet csillogás, tündöklés jellemez.

Blue by Enzoani ‘Lourdes’ esküvői ruha

Sellő varázs

Ha homokóra alkatod van, akkor a teljes alakot hangsúlyozó, sellő fazonú esküvői ruha tökéletesen hozzád illik.

Kiválóan alkalmas tengerparti szertartáshoz is, mivel könnyű és elegáns. Az áttetsző csipke felső, a lágyan leomló szoknyarésszel kiemeli a nőies alakot és ugyanakkor szabad mozgást biztosít.

A Blue by Enzoani Linwood menyasszonyi ruha egy igazi sellő csoda!

Blue by Enzoani ‘Linwood’ esküvői ruha

Vintage elegancia

Ha valami különleges, nem megszokott, egyedi stílusú menyasszonyi ruhát szeretnél találni, akkor a Beautiful kollekció vintage modelljei között keresgélj. A sűrű, mintás csipkével végig borított esküvői ruha modellek elegáns, klasszikus hangulatot árasztanak. A levehető uszály még letisztultabbá, könnyebben kezelhetővé teszi ezt a vintage menyasszonyi ruha modellt.

Vintage elegancia a Beautiful kollekció kínálatából.

Beautiful BT18-22 esküvői ruha

Különleges uszály

A különlegesre és nagyon látványosra tervezett esküvői ruha uszályok idén is megtalálhatók az Enzoani kollekciókban. A kiváló minőségű zsorzsett anyagokat egyedi és különleges csipke szegélyekkel kombinálták. Az alakot szépen hangsúlyozó sellő modellek kiválóan mutatnak az esküvői fotókon és elkápráztatják a vendégsereget.

Az Enzoani Kalypso esküvői ruha hátulról valami mesés.

Enzoani ‘Kalypso’ esküvői ruha

 

Még nem lelted meg álmaid esküvői ruháját? Gyere el az Igen szalonba és válogass kedvedre közel 300 menyasszonyi ruha modellünk közül!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben