Mesébe illő tavaszi esküvő

Tavaszi esküvő

Ahogy a tél elmúltával kisüt a nap, már az utcára lépni is sokkal vidámabb érzés. A hideget és a sötétet felváltja a napfény, a frissesség, a nyíló virágok, a mosolygó emberek… egy szóval: a tavasz. Ez a gyönyörű, romantikus évszak nem véletlenül kedvelt időpontja a házasságkötésnek. A természet rengeteg ötletet ad rá, hogyan legyen igazán mesés egy esküvő a szerelmesek évszakában. Ezek közül szemezgetünk.

Színvilág

A kikelet színei a pasztell árnyalatok. A barackszín, a mentazöld, valamint a rózsaszín és a lila halvány tónusai mind kitűnően illenek egy tavaszi menyegzőhöz. Ezek a színek számos formában megjelenhetnek a dekorációban. Akár a menyasszonyi ruhán vagy kiegészítőin is visszaköszönhetnek, hiszen elegáns, lágy árnyalatok. Elképesztően stílusosan mutat, ha egy-egy szín több helyen is feltűnik. A vőlegény nyakkendőjétől kezdve, az ara esküvői cipőjén át, a koszorúslányok ruhájáig számtalan helyen megjelenhetnek ezek a klasszikus kiegészítőszínek.

tavaszi esküvő színvilág tavaszi esküvő színvilág tavaszi esküvő színvilág

Virágok

Egy minden ízében tavaszi ceremóniának elengedhetetlen kellékei a csodaszép virágok. Ne csak a menyasszonyi csokor legyen lenyűgöző, gondoljon ennél tovább! Az élő virágok pompás dekoráló elemek. Nem csak látványuk fenséges, de illatuk is csodás, ezért remek köztük lépdelni. Ahol pedig a növények nem férnek meg, alkalmazhatjuk a virágok szemet gyönyörködtető másait, például egy rózsákkal díszített esküvői torta formájában.

esküvői virág dekoráció | tavaszi esküvő virág dekoráció az esküvői tortán, tavaszi esküvő virág díszítés a menyasszony hajában

Szabadtér

A tavasz az időjárást tekintve is kedvező. A kellemesen meleg idő a legjobb egy szabadtéri esküvő szervezésére. Egy kültéri rendezvényen megszűnnek a négy fal okozta határok és kötöttségek. A kreatív ötletek végeláthatatlan sora valósítható meg kint. A káprázatos helyszíneket nehéz szavakba önteni, a képek magukért beszélnek.

esküvői dekoráció | tavaszi esküvő a szabadban esküvői dekoráció | tavaszi esküvő a szabadban esküvői dekoráció | tavaszi esküvő a szabadban

Esküvői ruha

A tavaszi esküvőre az összes menyasszonyi ruha közül válogathat, hiszen általában nincs se túl hideg, se kánikula, így az időjárás nem szab határokat. Ilyenkor már szóba jöhet egy merészebb fazon is, az elöl rövid esküvői ruha. Ezek a könnyedséget sugalló darabok remekül beleillenek a tavaszi környezetbe.

esküvői ruha | menyasszonyi ruha | tavaszi esküvő esküvői ruha | menyasszonyi ruha | tavaszi esküvő esküvői ruha | menyasszonyi ruha | tavaszi esküvő esküvői ruha | menyasszonyi ruha | tavaszi esküvő

Ha tavasszal tartja a menyegzőjét, ne késlekedjen! Jelentkezzen be hozzánk most, és válogasson mesés esküvői ruha kínálatunkból!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben