Meséld el a történeted, és nyerj esküvői ruha kölcsönzést!

Játssz velünk, ha

1. elmúltál 18 éves
2. magyar állampolgár vagy
3. 2015-ben tartjátok az esküvőtöket

Ezt kell tenned:

1. töltsd ki a lenti regisztrációs lapot
2. olvasd el a játékszabályt ITT
3. like-old az Igen Szalon Facebook oldalát
4. találd ki, hogyan mesélnéd el kreatívan vőlegényeddel való megismerkedéseteket
5. oszd meg Facebook oldalunkon a történeteteket, akár szöveges, akár képi formátumban. Készíthetsz hangfelvételt, vagy videót is! A lényeg, hogy legyél kreatív! 🙂

Egy kis inspiráció, amit a netről vadásztunk:

 

  

“Két év munkatársként… Aztán eljött az idő, mi sem tudjuk, hogy mikor, amikor már valami elkezdődött tudat alatt. Mivel mindketten meg voltunk győződve arról, hogy a másik boldog és harmonikus kapcsolatban él, eszünkbe sem jutott semmi olyasmi, ami a végére kialakult köztünk.”

 

“Egy hideg, esős novemberi pénteki napon munkából rohantam a buszhoz, ami pont az orrom előtt ment el. Ráadásul másnap dolgoznom kellett, szóval nem volt jó kedvem. Elsőként álltam a sorban, amikor jött egy srác előrejött a megállóban, és „belebámult” az arcomba. Mondhatom nagyon nem tetszett a dolog mivel már eléggé nyűgös voltam. Aztán amikor végre megjött a busz, felszálltam, a srác leült mögém, de amikor elhaladt mellettem megint „belebámult” az arcomba. Egész úton a térdével rúgdosta a hátamat, ami nagyon bosszantó volt. Amikor leszálltam, leszállt ő is, odajött és megkérdezte hogy hazakísérhet-e. Életemben először mondtam igent egy ilyen ajánlatra.

Most novemberben volt, hogy ez 17 éve történt, azóta is együtt vagyunk, és életem legjobb döntése volt, hogy aznap a kérdésére hogy hazakísérhet-e, igent mondtam.”

 

A történetüket megosztók között kisorsolunk egy esküvői ruha kölcsönzést 135 000 Ft értékben!

Megéri kreatívnak lenni! 

A játékosok kreativitását szakmai zsűri véleményezi. A legkreatívabb menyasszony nyereménye egy Högl esküvői cipő, melynek értéke akár 50 000 Ft is lehet.

 

Már lefoglaltad nálunk a menyasszonyi ruhádat? Nem probléma, ha Te leszel a nyertes, visszakapod a foglaló árát!

Ne késlekedj, regisztrálj és játssz!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben