Mesés esküvői helyszínek

Az esküvő helyszíne az egyik legelső kérdés, amiről döntenie kell a jegyes párnak, hiszen ennek ismeretében lehet igazán jól megválasztani a többi összetevőt. A házasságkötő teremnél és a templomnál mindenképpen tovább kell gondolkodni, hogy egy igazán különleges, felejthetetlen helyszínt találjanak.

Esküvő a tengerparton

Sokan álmodoznak fehér homokról, kristálytiszta tengervízről és friss tengerparti szellőről, mikor maguk elé képzelik a tökéletes menyegző helyszínét. A tengerpart tagadhatatlanul az egyik legromantikusabb esküvői díszlet. Képzeljen csak el egy távoli, egzotikus szigetet! Az oltár napfényben úszik, a táj lélegzetelállító, a tenger kellemesen morajlik, miközben kimondja a boldogító igent… Maga a földi Paradicsom!

esküvői ruha szalonesküvői ruha

Az esti hangulatról se feledkezzünk meg! A lélegzetállító naplemente után gyertyákkal, mécsesekkell fokozhatja a romantikus hangulatot. A vacsora után pedig következhet a napfelkeltéig tartó tánc a hullámok közelében.

enzoani menyasszonyi ruha

Ha a tengerparton kel egybe kedvesével, könnyű, légies esküvői ruhára van szüksége. Remek választás egy mélyen kivágott hátú modell, mely meleg időben is kényelmes. A 2015-ös Enzoani kollekcióból a képen látható Joannához hasonló menyasszonyi ruhákat ajánljuk.

 

Romantika a kastélyban

Ha a nagy napon igazi hercegnőnek szeretné érezni magát, nincs jobb helyszín, mint egy kastély. A tündérmesébe illő jelenet akkor lesz teljes, ha hintóban érkezik a klasszikus tárgyakkal díszített, romantikus színhelyre. Hercege pedig akár fehér lovon is belovagolhat.

romantikus esküvőmenyasszonyi ruha budapest

Dekorációban az antik tárgyak passzolnak a patinás termekhez. Este gyertyafénnyel világítsák be a táncparkettet, hogy magával ragadja a vendégeket a hely varázsa!

hercegnő esküvői ruha

Egy ilyen lakodalomhoz mi más illene jobban, mint egy fenséges hercegnő fazonú esküvői ruha? Ebben a Beautiful menyasszonyi ruhában például elbűvölő királynőnek érezheti magát.

 

Lakodalom a kertben

Egy kert is fantasztikus helyszín egy tavaszi vagy nyári esküvőhöz. Nagy előnye, hogy bárki számára elérhető. Nem kell hozzá külföldre utazni, vagy bérleti díjat fizetni, megtarthatjuk a lakodalmat saját vagy valamelyik ismerősünk udvarán vagy akár egy parkban.

szabadtéri esküvőesküvő

Csak egy kis fantázia kell, és a színtér már nem egy szimpla kert, hanem egy valódi kis Csodaország. Elragadó atmoszférát keltenek a gyönyörű növények, fehér kerti bútorok, a földre hintett rózsaszirmok. Az esti hangulatról gondoskodjanak színes, gyümölcsös koktélok, egy zenekar, és akár egy karaoke szett is.

beautiful by enzoani esküvői ruha

A nap fénypontja természetesen egy ilyen helyszínen is a menyasszonyi ruha! Egy tavaszi kerti menyegzőre pompás választás az alábbi Hadley esküvői ruha, mely a Blue by Enzoani kollekció darabja.

Ön melyiket választaná? Ha a helyszín már megvan, kölcsönözzön hozzá illő esküvői ruhát!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben