Mielőtt elkezdené az esküvői ruha vadászatot…

Esküvői ruha keresés.jpgMielőtt elindulna esküvői ruhákat próbálni, az első, és talán legfontosabb, hogy legyen egy párja, aki már megkérte a kezét, és már legyen meg az esküvő dátuma is! Ez azért nagyon fontos, mert a menyasszonyi ruha szalonok dátumokra adják ki az esküvői ruháikat. Ha Ön még nem tudja az esküvő dátumát, a szalonban lévő hölgyek nem fognak tudni segíteni abban, hogy mi az, amit már lefoglalt egy másik ara, és melyek azok az esküvői ruhák, amik még szabadon foglalhatóak. Nem szerencsés tehát esküvői dátum nélkül menyasszonyi ruha próbára indulni, mert mi történik akkor, ha beleszeret egy esküvői ruhába, melyről később kiderül, hogy pont az Ön esküvői dátumára már lefoglalták?! Csalódás, kétségbeesés, reménytelenek tűnő újbóli keresgélés…

Menyasszonyaink másik gyakori kérdése, hogy mikor induljanak el esküvői ruha próbára. Nos, ha Ön aggódó típus, és szereti idejében lefixálni a dolgokat, esküvő előtt akár 8-10 hónappal is útra kelhet. Ám ha Ön inkább halogató típus, akkor sem kell aggódnia! Rengeteg menyasszonyi ruha szalon várja Önt, szebbnél szebb esküvői ruhákat kínálva. Ha esküvő előtt 1,5 – 2 hónappal kezd hozzá az esküvői ruha keresésnek, még akkor is fog találni olyat, amiben gyönyörűnek és tökéletesnek érzi magát.

Megfontolandó, ha bérlés helyett inkább esküvői ruha vásárlás mellett dönt, nem elég az esküvő előtt néhány hónappal elkezdeni a keresést. Ebben az esetben hagyjon időt magának ara, hogy valóban megtalálja álmai menyasszonyi ruháját, illetve hagyjon időt a szalonnak is az új esküvői ruha beszerzésére! Viszonyításképpen, szalonunkban megtalálható Enzoani esküvői ruhákat 4-5 hónapos szállítási határidővel tudunk rendelni.

Esküvői ruha próba.jpgVan már vőlegény, van már dátum? Kezdjen el böngészni az interneten. Tekintse meg számos menyasszonyi ruhaszalon weboldalát és azok alapján válasszon 4-5 szimpatikus szalont. Nem érdemes túl sok helyre elmennie, hiszen csak összezavarodik! 4-5 menyasszonyi ruha szalonból viszont már szerezhet magának elegendő tapasztalatot és fel is próbálhat megannyi esküvői ruhát, hogy aztán végül megtalálja a tökéleteset!

Az online böngészés arra is megfelelő, hogy előre tájékozódjon, milyen típusú esküvői ruhák tetszenek Önnek leginkább. Gyűjtse össze a fotókat, vagy a menyasszonyi ruhák márkáit és elnevezéseit, és ezzel a listával érkezzen meg a szalonba! Higgye el, nem csak időt spórolhat, de nagyban megkönnyíti az esküvői ruha kiválasztásának folyamatát is!

Számos weboldal segíti ily módon a menyasszonyokat. Az Igen Szalon weboldalán például a fotók alatt lát egy „kedvencek közé” feliratot. Ezekre rákattintva egy virtuális kosárban tudja tárolni kedvenc esküvői ruháit, vagy épp azokat, melyeket szeretne felpróbálni. A listát el is tudja küldeni magának e-mailben, így a szalonba érkezve már konkrét elképzelésekkel és menyasszonyi ruha nevekkel érkezhet meg!

Az előre kiválasztott ruhához soha ne ragaszkodjon túlzottan! Lehet, hogy a szalonban felpróbálja valamelyiket, és kiderül, hogy az adott esküvői ruha fazon nem áll jól Önnek vagy épp saját magán látva mégsem tetszik annyira, mint a fotón.

Ha már megvan a ruhapróba időpontja is, készüljön fel a próbára! Kérje meg édesanyját, barátnőjét, vagy valamelyik családtagját, hogy kísérjék el Önt. Több szem többet lát! A próbára érkezzen levehető pántos melltartóban. A melltartó színe nem lényeges, nem fog átlátszódni a ruha alatt. Ha van már elképzelése, hogy kb. milyen magas lesz az esküvői cipője, hozhat magával hasonló sarok magasságú cipőt is.

Nos, felkészült? Esküvői ruha vadászatra fel, kattintson ide!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben