Miért a nyár a legkedveltebb esküvői szezon?

A legtöbb ifjú pár, amikor az esküvője megtervezésére gondol, az első és legfontosabb, amit közösen megálmodnak, az esküvő helyszíne. Fontossági sorrendben, ez minden menyasszony legnagyobb álmánál, még az esküvői ruhánál is fontosabb. Ha esküvői helyszínre gondolunk, nagyon sokan egyből a szabadban képzelik el, erre pedig a nyári időjárás a legoptimálisabb.

A nyár a legkedveltebb esküvői szezon

Amikor egy Menyasszony eljön hozzánk az Igen Szalonba, az esküvői ruha próbát mindig egy beszélgetés előzi meg. Nem csak arról kérdezzük, hogy milyen menyasszonyi ruhát szeretne, hanem arról is, hogy mi az esküvő helyszíne, esetleg milyen különleges vagy egyedi terveik vannak.

Nagyon fontos, hogy az esküvői ruha ne csak a menyasszony egyéniségéhez, alakjához legyen illő, hanem az esküvő helyszínéhez és stílusához is passzoljon. Hiszen hogyan is érezhetné jól magát egy menyasszony a laza kerti partin egy nagy abroncsos, nagy uszályos, hosszú ujjú esküvői ruhában?

 

Tengerparti esküvő

 

Tengerparti esküvőre a legjobb viselet egy laza, könnyű menyasszonyi ruha. Egy olyan esküvői ruha, amely alatt nem kell abroncsot viselni, ami lágyesésű anyagból van, ami nem zárt felül és a lehető legkevésbé melegít.

 

chevron-right chevron-left

 

esküvői szezon, nyár, tengerpart

 

Kerti parti

 

Szabadban tartott esküvőre kicsit hasonló esküvői ruhát ajánlanánk, mint a tengerpartihoz, de itt már egy kis abroncs, vagy egy szűk sellő fazon is megfelelő lehet. Ha az esküvő esetleg elegáns helyen van, mondjuk egy kastély kertjében, akkor kimondottan ajánlott, hogy a menyasszonyi ruha kifinomult, csipkés legyen.

 

chevron-right chevron-left

Nyári esküvő a kertben

 

Vintage hangulatú nyári esküvő

 

Nagyon kedveltek és kifejezetten divatosak idén nyáron a vintage stílusú esküvők. Az ilyen esküvőhöz mindenképpen csipkés menyasszonyi ruhát ajánlanánk, ami a régmúltat idézi. Minél sűrűbb a csipke az esküvői ruhán, annál jobb választás.

 

chevron-right chevron-left

Ebben az esetben nagyon fontos, hogy a vőlegény is kockás, világos színű, megfelelő stílusú esküvői öltönyben és kiegészítőkben legyen. Így lesz teljes az összhatás és igazán vintage hangulatú az esküvő!

Nyári vintage esküvő, az egyik legdivatosabb stílusú esküvő az idei szezonban!

Vintage stílusú nyári esküvő, vintage menyasszonyi ruha és vintage esküvői öltöny!

 

Templomi esküvő

 

Amennyiben az esküvő egy nagy templomban vagy bazilikában van, a menyasszonyi ruhának érdemes nagyobb volumenűnek, látványosabbnak lennie. A menyasszonyt félhomályban, távolabbról látják a vendégek, a helyszín monumentális. Az esküvői ruha ebben az esetben nagyszoknyás, királynői fazon legyen.

 

chevron-right chevron-left

Hagyományos, templomi esküvő, fátyollal és A-vonalú esküvő ruhával.

Templomi esküvő

Ebben az esetben érdemes elgondolkodni egy „átöltözős esküvői ruhán”, és választani egy második menyasszonyi ruhát, melyet a vacsora és az azt követő mulatság alatt visel majd a menyasszony.

 

Nem volt még ideje esküvői ruhát választani idén nyárra?

 

Jöjjön el hozzánk és segítünk a helyszínhez megfelelő menyasszonyi ruhát választani!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben