Minden idők legcsillogóbb Enzoani kollekciója

Az Enzoani divatház elsőszámú márkája maga az Enzoani. Ez a világhírű menyasszonyi ruha márka a legmagasabb szintű minőséget képviseli. Az Enzoani esküvői ruhák bármely menyegzőn megállják a helyüket. A legújabb kollekció darabjaira pedig különösképpen igaz, hogy bármely arát és a násznép minden tagját ámulatba ejtik.

2015 legdivatosabb menyasszonyi ruhái nem rejtik a hölgyeket hatalmas abroncsos szoknyák és sokat takaró felsőrészek alá. A mély hátkivágások és a teshez simuló fazonok megmutatják, milyen gyönyörűek a női vonalak.

enzoani esküvői ruhamenyasszonyi ruha hátkivágáskristályos esküvői ruhaEnzoani menyasszonyi ruha

A sziluettek a mesebeli hercegnők helyett a modern nőket idézik, a hercegnőkhöz illő pompa azonban nem marad el. Épp ellenkezőleg! Ilyen csillogó esküvői ruhákat még sosem láttunk. A nőies vonalakon mindenütt fényes gyöngyhímzések és Swarowsky kristályok ragyognak.

A mesés kövek az ezüst minden árnyalatában, egyes modelleken pedig arany fénnyel ragyognak. Előfordul, hogy belepik az egész esküvői ruhát, hihetetlenül fényűző hatást keltve. Akiknek ez már túl sok, azoknak a kevésbé csillogó menyasszonyi ruhákat ajánljuk, ahol a kristályos díszítéseket visszafogottabban adagolták a tervezők.

csipkés esküvői ruhakristályos menyasszonyi ruha2015 esküvői ruhaarany köves esküvői ruha

A szikrázó hímzések mellett természetesen nem maradnak el a csipkedíszítések sem. Az Enzoani esküvői ruhákhoz híven, a jövő évi kollekcióban is bámulatos csipkeberakások ékesítik a ruhakölteményeket.

A képeken az álomszép uszályok is szemet szúrnak. Ezektől a menyasszonyi ruhák még fenségesebben mutatnak. Egyszerűen tökéletesek a vállpánt első gyöngyszemétől egészen az uszály szegélyéig!

egyenes vonalú esküvői ruhauszályos menyasszonyi ruhaszatén esküvői ruhafodros esküvői ruha

Szeretné megcsodálni a káprázatos Enzoani esküvői ruhákat? Látogasson el szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás