Mindent az uszályokról

Legyen szó hagyományos templomi szertartásról, vidéki sátras lagziról vagy szűkkörű tengerparti esküvőről, mindnek megvan a saját utánozhatatlan hangulata. És hogy mivel tudunk igazodni az adott esküvőhöz? A stílusban hozzáillő uszállyal. Bizonytalan annak kapcsán, hogy melyik áll önnek jól? Az EnzoaniBride segítségével most bemutatjuk a fő uszálytípusokat.

menyasszonyi ruha, uszályokról készített montázs

1. Seprő

A seprő elnevezésű uszály épphogy csak 40 centi hosszan nyúlik hátra az esküvői ruha folytatásaként. Tökéletes választás kültéri esküvőkre, azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretnének egy csipetnyi glamourt csempészni a nagy nap hangulatába, mégis visszafogottan elegánsak maradni. Az alábbi fotómontázson az Enzoani csodálatos Inara menyasszonyi ruha és a BT15-09-as elnevezésű modell szemléltetik ezt az uszály típust. Lauren Conrad is a visszafogott eleganciát részesítette előnyben saját esküvőjén, amikor ezt a szépséges Badgley Mischka menyasszonyi ruhát viselte.

sepro tipusu menyasszonyi uszaly, minden amit tudni kell az uszályokról

2. Kápolna

Mindig is szeretett volna magáról egy hátrafelé tekintős menyasszonyi portrét? Ez a közepes méretű uszály pont azoknak a hölgyeknek való, akik nagyobb feltűnést és szembetűnőbb sziluettet szeretnének. Anélkül, hogy túl sok lenne, nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének egy ilyen fazonú menyasszonyi ruha. A kápolna uszály remekül kiemeli a formás alakot, ha egészen a lábakig szűk, majd az esküvői ruha végénél kiszélesedik.

Fotóillusztrációnkon az Enzoani Kenzi és BT16-06 elnevezésű menyasszonyi ruha darabok láthatóak. Sztármodellunk pedig a legendás Kate Moss, aki szintén egy kápolna uszályban vegződő esküvői ruhát viselt második házasságkötésekor.

kapolna tipusu eskuvoi ruha uszaly, csipkés uszály, minden, amit az uszályokról tudni érdemes

3. Katedrális

Ha szeretne olyan drámaian megjelenni a nagy napon, mint Kim Kardashian Firenzében, akkor önnek való a katedrális elnevezésű uszály terebélyes méretével. Ennek a két méter hosszú uszálynak a láttán garantáltan tátva marad a szája mindenkinek!

katedralis tipusu menyasszonyi ruha uszaly, amit a hosszú uszályokról tudni kell

Az Enzoani kollekciójából a fotón látható csodaszép Dakota és Emporia menyasszonyi ruha modelleket ajánljuk olvasóinknak.

4. Királyi

Ki ne emlékezne Diana hercegnő grandiózus menyasszonyi ruhájára? A Westminster Apátság soha azóta nem látott az övéhez hasonló, több méter hosszú uszályt. Ezt nevezzük királyságnak! Vagyis királyi uszálynak…Elsősorban nagy létszamú, többszáz fős esküvőkre, extravagáns aráknak ajánlott ez a fazonú menyasszonyi ruha.

kiralyi uszaly - Enzoani menyasszonyi ruha, amit az uszályokról tudni érdemes

Az Enzoani fent látható csodálatosan szép  Klohe és Kendra nevű csipke menyasszonyi ruhái egészen testhezsimulóak és szűkek,  uszályukkal pedig igazi királynőnek érezheti magát viselőjuk.

Természetesen az Igen Szalon kínálatában is több hasonló menyasszonyi ruha megtalálható, látogasson el hozzánk és próbálja fel őket!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben