Mire mondjak igent?

Menyasszonyi ruhát rendszerint egyszer visel életében egy nő, mégpedig élete egyik legszebb napján. Épp ezért fontos, hogy körültekintő legyen a választásnál. Keresse a megbízható esküvői ruhaszalonokat, és gondolja át alaposan mielőtt bármire igent mond!

 

menyasszonyi ruha

Járjon utána!

Azt javasoljuk, kezdje a keresgélést az interneten. A böngészés nem csak a menyasszonyi ruha kiválasztásához ad ihletet, fontos információkat árul el a szalonokról is. Az esküvői szalonok weboldala megmutatja, milyen a kínálat, és emellett a ruhaszalon színvonaláról is árulkodik. Nem mindegy például, hogy a galériákban profi divatfotókat talál vagy szedett-vedett, rossz minőségű képeket. A nézelődés alapján könnyebb eldönteni, mely szalonokat keresse fel a számos budapesti helyszín közül.

 

Ne hamarkodja el!

esküvői ruhaszalon

Ha a képek böngészése közben beleszeret valamelyik esküvői ruhába, kereshet célirányosan. Kikeresheti az online fotók közül az álommodelt vagy telefonon is érdeklődhet az esküvői ruhaszalonoktól, hogy megvan-e náluk a keresett darab. Ez utóbbi esetben azonban vigyázzon! Ne lepődjön meg, ha azt hallja, hogy megvan a menyasszonyi ruha a szalonban, de épp egy másik ara próbálja, akinek pont ugyanakkor lesz az esküvője, mint Önnek. Egyes szalonok ezzel a trükkel veszik rá a menyasszonyokat, hogy meggondolatlanul, azonnal foglalják le az esküvői ruhát. Csak akkor fizessen foglalót egy menyasszonyi ruháért, ha felpróbálta, és beleszeretett! A külső manipulációra ne hallgasson!

 

esküvői szalon Budapest

Most vagy soha

Készüljön fel a ruhaszalonok “most vagy soha” típusú ajánlataira! Ezeket kritikus szemmel nézze, hiszen előfordul, hogy csak Önre akarnak tukmálni valamit.

Az is gyakori, hogy egy szalon jobb árat ajánl, mint egy előzőleg meglátogatott üzlet. Ilyen esetekben győződjön meg róla, hogy az alacsonyabb ár valóban ugyanazt az árut és szolgáltatást foglalja-e magába, mint az eredeti alternatíva. Mind ismerjük a “túl szép, hogy igaz legyen” kifejezést. Sajnos sok esetben ez az igazság.

 

esküvői ruha szalon

Az apró részletek

Nagyon fontos, hogy mikor leteszi a foglalót, tudja miért fizet. Szalononként eltérőek a fizetési feltételek és a bérléssel kapcsolatos szolgáltatások. Nem mindegy, hogy az ár magában foglalja-e a méretre igazítást, tisztítást, esetlegeses szükséges alsó szoknya kölcsönzést, ahogy az sem, milyen feltételekkel történik a bérleti díj kifizetése.

Ezekről a kérdésekről akár egy listát is összeállíthat, hogy a szalonban semmiről se feledkezzen meg. Mondanunk sem kell, hogy a szerződést alaposan olvassa el mielőtt aláírná! Ha figyelmesen jár el, azzal megelőzheti a problémák felmerülését.

 

Reméljük, most már felkészült az esküvői ruha kiválasztásának izgalmas kihívására. Ne feledje: figyeljen minden részletre, ne hagyja magát átverni, és gondoljon át alaposan minden döntést!

Ha olyan esküvői ruhaszalont keres, ahol nem érik meglepetések, jelentkezzen be hozzánk!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben