Mit visel a menyasszony 2018-ban?

Minden év elején izgatottan várjuk, nem csak mi, az esküvő szakma képviselői, ám bizonyára a frissen eljegyzett arák is, hogy milyen irányba halad az adott évi esküvői ruha divat. A menyasszonyi ruha divat általában nem fordul 180 fokos fordulatot, bár meg kell hagyni, azért évről évre vannak újdonságok.

Mit kell tudni az idei trendekről, mint frissen eljegyzett menyasszony?

Vajon mi az, ami állandó az esküvői ruha modellek között? A csipke anyagú menyasszonyi ruha és a hercegnős fazon sosem megy ki a divatból.

Hercegnős fazonú esküvői ruha az Enzoanitól, a nagy szoknyát kedvelő menyasszonyok kedvence.

Blue by Enzoani „Kaylin” esküvői ruha

Az utóbbi évek legnagyobb változása a klasszikus hófehér színű menyasszonyi ruha eltűnése volt. Az elmúlt években megszoktuk a tört fehér, champagne vagy beige színű esküvői ruhákat. 2018-ban már kénytelenek vagyunk megbarátkozni az egyre divatosabb rózsaszín és a jég kék menyasszonyi ruhákkal is. Nagyon sok menyasszony meglepve tapasztalja, hogy a púder rózsaszín mennyire jól illik a bőréhez, és hogy a jég kék színű esküvői ruha sem sápaszt.

Púder színű esküvői ruha, tüll szoknyával. A romantikus megjelenést kedvelő menyasszonyok számára tökéletes választás.

Blue by Enzoani „Kitara” esküvői ruha

Az a tapasztalatunk, hogy itthon kicsit bátortalanabbul állnak a menyasszonyok a színes menyasszonyi ruhákhoz. A hagyományok még mindig erős hatással vannak rájuk, ezért jobban ragaszkodnak a fehér árnyalatú esküvői ruhákhoz.

Jó tudni: Nyugat Európában vagy Amerikában
elterjedtebb a színes esküvői ruha.

Az igazán egyedi megoldást kereső menyasszony figyel a ruha hátára.

Enzoani „Leilani” esküvői ruha

Az idei évben az esküvői ruhaanyagok között újra egyre divatosabb a szatén és a mikádó. Mindkét anyag nagyon elegáns, nagyon jó a tartása, szemben a lágy esésű zsorzsett vagy sifon anyagokkal. 20 évvel ezelőtt a legtöbb menyasszonyi ruha szaténból készült, azonban ez az anyag egy kicsit nehéz, így az elmúlt években a tervezők szinte megfeledkeztek róla. 2018-ban pedig újra visszatérnek közénk ezek a rendkívül szép anyagok, melyek eleganciát, stílust és nemességet sugároznak.

Szatén és mikádó anyag, mely ragyogást ad a menyasszony megjelenésének.

Allure Bridals AB 9473 menyasszonyi ruha 

Természetesen a csipke esküvői ruha sosem megy ki a divatból. Ugyanakkor mindig van egy kis plusz, egy kis „fűszer”, mely megbabonázza a menyasszonyi ruha trendet. Idén gyakori az elöl letisztult csipke ruha – mindenféle díszítés, gyöngy nélkül – viszont a menyasszonyi ruha hátát különleges megoldásokkal, dekorált, csillogó kivitelezéssel teszik szemet gyönyörködtetővé.

Kymmy esküvői ruha az Enzoanitól. Egyedi, lélegzetelállító hatást kelt.

Blue by Enzoani „Kymmy” esküvői ruha

Az esküvői ruha tervezők rájöttek, hogy a ceremónia alatt főleg hátulról látható a menyasszony. Miért ne dobjuk fel a látványt egy különleges hátrésszel? Ennek az esküvői ruha újdonságunknak olyan a háta mintha egy pók szőtte volna finom, csillogó tüll és gyöngy hálóból:

Kenneth Winston 1776 esküvői ruha, csillogást ad a menyasszony megjelenésének.

Kenneth Winston 1776 menyasszonyi ruha

Vajon mit hoz nekünk a jövő év? Mivel már láttunk 1-2 esküvői ruha kollekció előzetest, megsúghatjuk, hogy divatban marad a jég kék, rózsaszín és púder színű menyasszonyi ruha, illetve a különleges szoknya rész, ahol az anyag fodros vagy több különböző méretű rétegből áll.

 

Ön is felpróbálná idei modelljeinket? Kíváncsi arra, hogyan állnak Önnek a különböző színű esküvői ruha kreációk?

 

Várjuk szeretettel próbára! Jelentkezzen be most: 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben