Modeca menyasszonyi ruha 2016-ban is

A holland Modeca esküvői divatcéget 1946-ban alapították, így igencsak komoly múlttal rendelkezik az esküvői ruhák tervezésének területén. Legutóbbi, fiatalosan vagány menyasszonyi ruha kollekciójuk megtalálható az Igen Szalon kínálatában is.

„A Modeca esküvői ruháiból sosem hiányzik a valódi design, a magas minőség és a különleges formavilág.” – olvasható a jellemzés a cég bemutatkozásában. Valóban, a holland lazaság és szabadság jegyei jól felfedezhetőek minden egyes menyasszonyi ruha költeményen. Tervezőik leginkább a formákkal trükköznek, miközben figyelnek arra, hogy a legjobb minőségű csipke, tüll és selyem anyagokat használják fel. Legújabb, 2015-ös kollekciójukra nem jellemzőek a nagyabroncsos modellek, inkább a testhez simuló, trendi fazonok. A Modeca darabjain is egyértelműen érezhető az egész menyasszonyi ruha divaton átsöprő vintage hullám hatása, hiszen a korábbi kollekciókhoz képest sokkal több a csipke az egyes darabokon.

Olva Menyasszonyi Ruha | Modeca Esküvői Ruha KollekcióRosalyn Menyasszonyi Ruha | Modeca Esküvői Ruha KollekcióRoyal Menyasszonyi Ruha | Modeca Esküvői Ruha Kollekció

Fő díszítő elemként gyakran megjelenik ruháikon a gyöngy, amely kellemes egyensúlyt teremt a merész formákkal. A pánt nélküli fazonok mellett megtalálható a teljes kart takaró csipke, az aszimmetrikus felsőrész, és a rafinált, környakú fazon, amely viselőjének előkelő megjelenést kölcsönöz.  A Modeca legújabb menyasszonyi ruhái között az igazán egyedi, drámai hatású fekete-fehér modellek is megtalálhatóak. Játékos, egyedi megoldású mellrészével kitűnik a kollekcióból a Rosalyn, és a legyező formákkal díszített Mimi. Utóbbit azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik pántnélküli esküvői ruhára vágynak, mégsem szeretnék kidomborítani a dekoltázsukat.

Elmondhatjuk tehát, hogy a Modeca esküvői ruhái között bármely testalkatú és stílusú hölgy megtalálhatja álmai ruháját.

Valami merészebb menyasszonyi ruhára vágyik?

A tervezők idén sem hagyhatták ki a különlegesebb, már már extravagáns darabokat a menyasszonyi ruha kollekcióból!

Richmond Menyasszonyi Ruha | Modeca Esküvői Ruha KollekcióRimone Menyasszonyi Ruha | Modeca Esküvői Ruha Kollekció

Tekintse meg az esküvői ruha kollekciót, kattintson!

Jöjjön el Ön is szalonunkba, és próbálja fel kedvencét a Modeca menyasszonyi ruha kollekcióból!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben