Nagy tavaszi esküvői színmustra

Eljött a várva várt tavasz, a megújulás időszaka, amikor nem csak a természet éled újjá, de a klasszikus esküvői szezon is beindul. A legtesthezállóbb esküvői szín megtalálása majdnem olyan kardinális kérdés, mint a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása. A következő, két részben megjelenő áttekintésünkben próbálunk segítséget nyújtani az idei trendekről, a legújabb árnyalatokról, és a visszatérő klasszikusokról. Kedves menyasszonyok! Az alábbi trendi és vagány színekkel biztosan nem nyúlnak mellé idén:

1. Acquamarine

Ez a különleges árnyalata a kéknek hűvös, mégis megnyugtató. Leginkább a vizet, a tengerpartot, ezzel a végtelen szabadság érzését idézi fel az emberben. Bátran válassza ezt a karakán színt, és párosítsa barackkal vagy zölddel!

Acquamarine 2015 trendi szín az esküvőn

2. Scuba blue

A trópusi óceán végtelenségére emlékeztet, tökéletes választás tengerparti esküvőre. Hiszen még a nevében is benne van a búvárkodás! Merüljön el Ön is ebben az energikus, hívogató színben és párosítsa fehérrel vagy orchideával!

Scuba blue 2015 trendi szín az esküvőn

3. Lucite green

Ez a majdhogynem átlátszó szín legközelebb a mentához áll, annál azonban sokkal lágyabb. Amennyiben szerényebb, letisztultabb esküvői dekorációt szeretne, tökéletes választás a lucite green. Leginkább vintage stílusú esküvőkhöz ajánljuk! Amennyiben ezt a színt választja, az esküvői ruha is legyen stílusban hozzá passzoló! A Lucite green trendszín tökéletes párost alkot a barnával. Bátran keverje őket!

Lucite green 2015 trendi szín az esküvőn

4.Toasted almond

Az eddig bemutatott kék árnyalatok hidegsége után bemutatunk egy melegebb árnyalatot, a mandulát. Természetes, könnyed, barátságos esküvői szín, ami a tavasz és a nyár sponteneitását juttatja az ember eszébe. Válassza ezt a színt, ha időtlen eleganciával szeretné körülvenni magát az esküvőjén, és kombinálja fehérrel!

Toasted almond 2015 trendi szín az esküvőn

Képek forrás: pinterest

Megtetszett valamelyik szín? Jöjjön, és keressen hozzá harmonizáló menyasszonyi ruhát, jelentkezzen be most!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben