Nem minden esküvői ruha eredeti, ami fénylik

Ma már életünk jelentős részét online éljük, online vásárolunk, online beszélgetünk a barátainkkal, online intézzük pénzügyeinket. Természetes, hogy amikor esküvői ruha keresésbe kezdünk, akkor is először az interneten járunk utána a kínálatnak, és szűrjük ki azokat a ruhákat, amik tetszenek. Kevesen mernek azonban vakon menyasszonyi ruhát rendelni az internetről, hiszen csekély az esély, hogy a ruha pont jó lesz, nem kell átalakítani, és ami a legfontosabb: olyan lesz, mint a képen…

menyasszonyi ruha

A menyasszonyi ruha hamisítás az európai piac egyik legvirágzóbb „iparága”.

A kamu, utángyártott, silány minőségű menyasszonyi ruha általában a Távol-Keleten készül, és mire hozzánk eljut, már csak nyomokban hasonlít a nagy márkájú ruhára, amit rendeltünk.

Sajnos azonban a hamisítvány menyasszonyi ruha megjelent már az esküvői ruhaszalonokban is.

esküvői ruha

Éppen ezért arra kérjük olvasóinkat és a leendő menyasszonyokat, hogy legyenek nagyon körültekintőek esküvői ruha választáskor, hiszen ha valaki nem szemfüles, akkor könnyen bérelhet/vásárolhat utángyártott terméket. Márpedig senki sem szeretne csalódottan az oltár elé indulni, mert esetleg a rossz minőségű menyasszonyi ruha lecsúszik, szétszakad, vagy egyszerűen csak nem olyan szép, mint elképzeltük előtte. A hamisított ruhákból átlalában hiányzik halcsont és a merevítő, ami szép tartást biztosítana. Az anyaguk pedig többnyire műszál, amit nagyon kényelmetlen viselni, ráadásul könnyen beleizzad az ember.

Hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy kiszűrjük a kamu menyasszonyi ruhát?

Olyan esküvői ruhaszalont válasszunk, amit jó szívvel ajánlottak nekünk, és ami jó értékelésekkel rendelkezik az interneten.

A ruhapróba során legyünk szemfülesek és mérjük fel alaposan a menyasszonyi ruhát!
Kukkantsunk be az esküvői ruha belsejébe, és csekkoljuk, hogy benne van-e az eredeti márkajelzés!Az Igen Ruhaszalonban például csak és kizárólag eredeti Kenneth Winston, Enzoani, Diane Legrand, Ella Rosa, Allure Bridals vagy Modeca menyasszonyi ruha modelleket talál, amit az egyes ruhák belsejébe varrt márkajelzés is bizonyít.

Ellenőrizzük a varrásokat, a menyasszonyi ruha illesztéseit, hogy biztosan jók-e! Az utángyártott menyasszonyi ruha gyakran „el van varrva”.

Az interneten se dőljünk be a csábító áraknak! Vajon miért van az, hogy az egyes e-kereskedő megteheti, hogy féláron adja pl az Enzoani egyik csodaszép menyasszonyi ruháját? Valószínűleg azért, mert utángyártott hamisítvány, ami ritkán sikerül olyan minőségre, mint az eredeti, nagy esküvői divatházak darabjai.
Válassza a minőséget, menjen biztosra, és prémium menyasszonyi ruhaszalonból válasszon esküvői ruhát!

Jelentkezzen be az Igen Szalonba ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben