Óriási kedvezmények a budapesti kiállítások alatt

Az esküvői kiállítások lényege általában az, hogy az ország, de elsősorban Budapest és vonzáskörzetének legnagyobb esküvői szolgáltatói bemutatkozzanak a házasulandó pároknak, és kedvet csináljanak ahhoz, hogy az ő szolgáltatásukat vegyék igénybe az esküvőjükön. A dekorostól a vőfélyen át az esküvői ruhát kínáló szalonokig mindenki felvonul ilyenkor.

Igen Esküvői Ruhaszalon, menyasszonyi ruhák és kedvezmények.Azért, hogy egy többezer fős rendezvénynél sokkal intimebb, de mégis hangulatos rendezvénnyel kedveskedjünk vendégeinknek, úgy döntöttünk, hogy a kiállítással két napján nyílt hétvégét szervezünk szalonunkban. Hiszen mennyivel könnyebb döntést hozni úgy egy menyasszonyi ruha kapcsán, hogy nem áll mögöttünk sorban húsz másik arajelölt, és nem rágja a párunk a fülünket, hogy tovább kell még rohannunk más standokat meglátogatni….

Fontos tudni, hogy egy szalon nem tudja minden esküvői ruha kollekcióját kiszállítani egy-egy ilyen kiállításra, ezért az ottani kínálat jóval szűkösebb a tényleges kínálatnál. Hiszünk abban, hogy a saját szalonunkban, hazai terepen, profi és felkészült kollégákkal színvonalasabb és személyre szabottabb segítséget tudunk nyújtani a menyasszonyainknak. Nálunk kényelmesen, tágas próbafülkében, kedves kiszolgálással, akár a barátok/családtagok kíséretében próbálhatja fel álmai menyasszonyi ruháját. Ha szeretne egy napra igazi hercegnő lenni és szeretné, haIgen Szalon, esküvői és koszorúslány ruhák széles tárháza. minden Ön körül forogna, akkor foglaljon időpontot az Igen Szalonba! Sokszor el szoktuk mondani jó tanácsként, hogy a kedves hölgyek a látogatás előtt ismerkedjenek meg weboldalunkon az elérhető menyasszonyi ruha kollekciókkal és úgy érkezzenek, hogy pár ruhát már előzetesen kiszemeltek maguknak. Ez annyiban segíti a munkánkat, hogy kollégáinknak lehetőségük van előre kikészíteni az adott menyasszonyi ruha modelleket, így még több idejük marad az ügyfelekkel foglalkozni. Persze gyakran előfordul, hogy az arajelöltnek a végén teljesen más esküvői ruha fog jól állni, mint amit elképzelt magának, carpe diem!

Pénteken normál nyitva tartással, január 30-31-én, a nyílt hétvégén pedig 10:00 és 18:00 óra között várjuk Önöket. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy telefonon foglaljanak előre időpontot! Annak, aki a három nap egyikén foglal magának szalonunkból menyasszonyi ruhát, 25.000 Ft kedvezményt adunk a bérleti díj árából, egy kiegészítő (stóla, csipke boleró, stóla) bérlését pedig díjmentesen biztosítjuk.
Az Igen Esküvői Ruhaszalon csapata szeretettel várja Önöket!

Ha kedvet kapott a ruhapróbához, jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben