Őszi esküvő kiállítás: ott leszünk!

November 7-én és 8-án megrendezésre kerül az első őszi esküvő kiállítás a Hungexpo-n, ahol egyszerre három szalonnal is képviseltetjük magunkat: az Igen Szalon, az Exclusive Bride Store és a Férfi Ruhaszalon egy standon vonultatja majd fel a 2016-os kollekciók szenzációs menyasszonyi ruháit és férfi esküvői viseleteit.

Az esküvő kiállítás remek lehetőség arra a házasságkötést tervező pároknak, hogy képbe kerüljenek a legújabb trendek kapcsán és feltérképezzék a különböző esküvői szolgáltatókat. A kiállítóknak pedig arra ad kiváló alkalmat, hogy közvetlenül a célcsoportnak bemutassák termékeiket/szolgáltatásaikat – például esküvői ruha – és személyesen találkozzanak a menyasszonyokkal, vőlegényekkel.

Idén az eddigieknél exkluzívabb lesz a kiállítás, hiszen a meglévő szokással ellentétben nem lehet majd menyasszonyi ruhákat próbálni. Mindez azért jó, mert valljuk be, hogy egy átmeneti öltözőben nem ugyanazt az élményt nyújtja a próba, mint egy igazi esküvői ruhaszalonban. Ki szeretné elmulasztani az álom menyasszonyi ruha első viselésének megható élményét, nem igaz?

Hogy mivel találkozhat, ha kilátogat az Igen Szalon standjára?

Szalonunk ezúttal teljes mértékben az esküvő előtt álló párokra fókuszál, és úttörő módon tippeket adunk, hogyan öltözhet össze a menyasszony és vőlegény, úgy hogy az összhatás tökéletes legyen. Az elképzeléseinket három szalonunk, az Igen Szalon, a nemrég megnyílt Exclusive Bride Store és a Férfi Ruhaszalon legkülönlegesebb, legszebb esküvői ruháival mutatjuk be. Szakértő kollégáink gondoskodnak róla, hogy a menyasszonyi ruha – esküvői öltöny párosítás tetőtől talpig összeillő legyen stílusában, színében és anyagában.

Kenneth Winston BE283 menyasszonyi ruhaWilvorst volegeny oltony

osszeillo menyasszonyi ruha es eskuvoi oltony parositasAz Igen Szalonban sokféle nemzetközi esküvői ruha márkából ötvözzük össze a kínálatot, így minden stílus, az egyszerű, szolid, sifon menyasszonyi ruhától a talpig csipke modelleken át, a nagy szoknyás, királynői esküvői ruhákig minden megtalálható. Természetesen mindezekből ízelítőt nyújtunk az esküvő kiállításon.
Tisztában vagyunk vele, hogy a vőlegényeknek sincs túl egyszerű dolga, ha szeretnének ők is megfelelő ruhát találni a nagy napra. Mostanra nem csak ceremóniaöltönyöket és esküvői kiegészítőket kínálunk vőlegényeknek Férfi Ruhaszalonunkban, hanem a hétköznap férfiúit is várjuk. A kreatív és sajátos elképzeléssel érkező vőlegényeket is ki tudjuk szolgálni, hiszen egyedi öltönyök és egyedi ingek elkészítését is vállaljuk. Több száz anyag, cérna és gomb közül választhatják ki a tökéletes öltöny és ing összetevőit, melyet végül monogrammal, logóval is el lehet látni. A tökéletes esküvői öltöny mellé tökéletes kiegészítő is dukál, melyet szintén megvásárolhatnak szalonunkban. Így rövid idő alatt, egy helyen, egy időben összeállhat a teljes vőlegény szett! Bizonyos modellekből, szmokingokból akár kölcsönzés is lehetséges az esküvőkre.A kilátogató menyasszonyok és vőlegények ugyancsak betekintést nyerhetnek az Exclusive Bride Store-ba, ami nem más, mint Magyarország első exkluzív esküvői ruha szalonja, ahol kizárólag az esküvői ruhák megvásárlására van lehetőség. Ebben a szalonban valóban exkluzív környezetben választhatják ki a menyasszonyok, hogy mely ruha lesz az, mely a döntés végén hazamegy velük. Ha a menyasszony innen választ esküvői ruhát, nem kell azon aggódni, hogy előtte hány menyasszony viselte azt. A méret sem lehet probléma, hiszen a kiválasztott fazont akár az ara méretében is meg tudjuk rendelni, illetve tökéletesen rá tudjuk alakítani. Nem kell aggódni a nagyobb átalakítások miatt sem. Ha valaki megveszi az esküvői ruháját, a legelképzelhetetlenebb átalakításokat is el tudjuk végezni a ruhán, a menyasszony kívánságának megfelelően.

Ha mindez nem lenne még elég, a hétvége folyamán bemutató is fogunk tartani a Kenneth Winston márka csodálatos menyasszonyi ruháiból.  Hívhatjuk premiernek is, hiszen olyan esküvői ruhákat vonultatunk fel kifutónkon, melyeket garantáltan nem látott még egy menyasszony sem Magyarországon.

*A cikkben található illusztrációkhoz a Pinterest-et használtuk.

Irány a Hungexpo, várjuk leendő menyasszonyainkat és vőlegényeinket szeretettel!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás