Őszi esküvői fotózás, avagy hogyan használjuk ki a természet adta lehetőségeket

Az enzoani.com oldalon ismerhettük meg Roma Brennan esküvői fotós csodálatos képeit. A fotózást a Hattyúk Tava című mese ihlette. “A törénet Siegfried hercegről szól, aki beleszeret a hattyúhercegnőbe, Odette-be. Odette nappal hattyú, éjjel pedig fiatal nővé változik. A lányt egy átok sújtja, melyet csak egy férfi törhet meg. Egy olyan férfi, aki beleszeret a lányba, és megígéri neki, hogy élete végéig szeretni fogja!” – meséli Roma.

A fotózás helyszínéül egy, a történethez illő helyszínt választottak. Gyönyörű fás erdő, feltűnő szépségű tó, emberi kéz által érintetlen természet.

menyasszonyi ruha, esküvői ruha, őszi esküvői fotózás

A modell sminkjének elkészítésekor figyelembe vették Roma kérését. A főszereplőnek friss, fiatalos külsővel kell rendelkeznie, ezért csupán minimális, natúr sminket kapott a modell. A frizura elkészítésénél a természetes szépség megtestesítőjét akarták megalkotni, így a frizura enyhén hullámos, váll alá omló lett. A különleges otózáshoz már csak menyasszonyi ruhát kellett választani.

“Esküvői ruha szempontjából az Enzoani Olivia menyasszonyi ruhára esett a választásunk. Az esküvői ruha stílusa rendkívül fiatalos, csupa tüllből, finom, lágy vonalvezetéssel és egy csipet bájjal. Pont, mint a tündérmesékben!” – mondja a fotós.

menyasszonyi ruha, esküvői ruha, őszi esküvői fotózásesküvői ruha, menyasszonyi ruha, őszi esküvői fotózás

Ön is szeretne hasonlóan lélegzetelállító esküvői fotókat?

Első lépésként konzultáljon a kiválasztott fotóssal. Beszéljék meg a fotózás koncepcióját, majd válasszák ki közösen a megfelelő helyszínt.

A fotózás koncepciójához nem árt, ha egyeztetik a megjelenést is. Például, hogy milyen smink vagy frizura illene a koncepcióba, vagy hogy milyen típusú esküvői ruhát válasszon!

Ha már kiválasztotta menyasszonyi ruháját, aköré is lehet mesés fotózási koncepciókat megálmodni!  A tündérmese hatású képek elkészítéséhez azonban mindenképpen nagy szoknyás menyasszonyi ruhát ajánlunk!

Próblja fel őket szalonunkban, várjuk jelentkezését:

esküvői ruha, menyasszonyi ruha, Beautiful by Enzoani
Beautiful – BT15-3
Olivia menyasszonyi ruha, esküvői ruha
Modeca – Olivia

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás