Ragyogó Enzoani esküvői ruha kollekciók 2015-re

Június végén több mint 400 vendég volt szemtanúja, amint az Enzoani divatház bemutatta legújabb Enzoani, enzoani esküvői ruhaBlue by Enzoani, Beautiful és Love by Enzoani kollekcióit. A nagyszabású eseményen remekül érezhették magukat azok, akik kedvelik a ragyogást, hiszen a 2015-ös Enzoani alkalmi és esküvői ruhákon nem lesz hiány a kristályokból és csillogó kövekből.

A divatbemutatót követően  mindenki az új esküvői ruhákról beszél! A tervezők igazán kitettek magukért. Mertek újítani, elszakadtak a hagyományoktól, és fergeteges menyasszonyi ruhákat alkottak.

 

különleges menyasszonyi ruha

Korábban az Enzoani márka a csipkés, tüllös, tündérmesébe illő esküvői ruháiról volt híres, a legújabb modellek azonban modern, izgalmas összképet mutatnak. A tervezők a hideg eleganciát megfűszerezve elképesztő menyasszonyi ruhákat hoztak létre.

 

Minden egyes esküvői ruha élettel teli és ragyogó! Az alkotók nem bántak szűk markúan a Swarowsky kristályokkal és a különféle látványos díszítőelemekkel.

 

A 2015-ös modelleket azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik többre vágynak, mint egy finom, remekül kivitelezett esküvői ruha. Ők az Enzoanitól megkaphatják azt az extrát, amitől különlegesnek és lélegzet elállítónak fogják érezni magukat a menyegzőjükön.

sellő fazonú esküvői ruhakristályos menyasszonyi ruhacsillogó esküvői ruhaenzoani menyasszonyi ruha

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

A legújabb Enzoani alkalmi és esküvői ruhákat hamarosan szalonunkan is megtalálhatja. Jeletkezzen be hozzánk az űrlap kitöltésével!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben