Rövid esküvői ruha: modern arákra szabva!

Rövid esküvői ruhát a menyasszonyok nagyon kis százaléka választ csak, de miért is?

modeca

A rövid vagy mini menyasszonyi ruha legnagyobb előnye, hogy a menyasszony megmutathatja a lábát, elkápráztatva ezzel jövendőbeli párját. De gondoljunk csak bele, hogy nem csak ezzel az előnnyel jár, ha rövid menyasszonyi ruhát húzunk. Mennyivel könnyebb viselet, mint egy hosszú abroncsos esküvői ruha. Mennyivel jobban szellőzik a lábunk a nagy melegben. Mennyivel könnyebb egész éjjel ropnunk a táncot!

A rövid esküvői ruha egyetlen hátránya, hogy klasszikus templomi szertartás alatt nem viselhető, így ha az Ön álma egy templomi esküvő, akkor marad a hagyományos, hosszú menyasszonyi ruha, szép nagy fátyollal, melyet majd édesapja hajt fel az oltár előtt.

Kevesen tudják, hogy a rövid esküvői ruháknak is több fajtája van.

Ez a kis könnyű, tüll, térd alá érő esküvői ruha modell a Diane Legrandtól szolid esküvőkre kiváló, amikor csak a házasságkötő terembe megyünk, kevés meghívott vendéggel. Ha egy kerti partin szeretné áttáncolni az éjszakát, akkor is remek választás ez a rövid esküvői ruha:

diane legrand

Az Enzoani Letty névre keresztelt menyasszonyi ruhája az elöl rövid és hátul hosszú esküvői ruha típus egyik gyönyörű idei darabja. Vagány mini esküvői ruha, kiváló minőségű csipkével és hatalmas uszállyal:

enzoani

A következő esküvői ruha nagyon izgalmas, láttatni engedi az ara lábát, de mégsem túl merész. Fodros szoknyarésze, a letisztul felsőrésszel egy igazán fiatalos, szexi menyasszonyi ruha modell:

diane legrand

És a legvagányabb mini esküvői ruha formáslábú hölgyeknek a Modeca cégtől, mely szoknya része tényleg mini, amit egy gyönyörű, habos, hatalmas, lekapcsolható uszály tesz nagyon látványossá!

modeca

Ön is felpróbálná, hogy áll Önnek egy rövid esküvői ruha?

Szeretettel várjuk, hogy kényelmes körülmények között, egy jó kávé mellett, megtaláljuk, hogy Önnek melyik ruha az IGAZI!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás