Rózsaszín-arany vintage álom Enzoaniban

Nagyon divatos manapság vintage stílusú, csipke menyasszonyi ruhát választani, sőt az egész esküvőt vintage hangulatban rendezni. Most egy igazán látványos, minden részletében tökéletesen megtervezett holland esküvő kulisszatitkaiba enged betekintést az Enzoani menyasszonyi ruha márka blogja. A fotós, Marielle Kokke elmondta, hogy igazán könnyű dolga volt, hiszen a pár tündérmesébe illő körülményeket teremtett, az Enzoani Blue 2016-os Inaru menyasszonyi ruha modellje pedig csodásan festett a fiatal arán.

Enzoani menyasszonyi ruha

Az esküvő témája és hangulata a „vintage pasztell arany” lett, és ennek megfelelően a menyasszony előzetesen egy nagyon különleges csipke esküvői ruha mellett tette le a voksát. A púder és arany színű menyasszonyi ruhák egyébként rendkívül népszerűek az utóbbi években, az Igen Szalon vendégei is gyakran keresik ezeket a klasszikus hófehér menyasszonyi ruhától eltérő stílust. A Budapest belvárosában található üzletünkben több márka kollekciójában is – Enzoani, Blue by Enzoani, Beautiful és Kenneth Winston – megtalálhatóak ezek a különleges, szinte minden bőrtípusnak jól álló színek.

Visszakanyarodva cikkünk főszereplőihez, régen láttunk ilyen szépen átgondolt, minden részletében stílusos esküvőt. Az Enzoani Blue Inaru esküvői ruha csodás csipkékkel és üveggyöngyökkel, valamint merész hátkivágással kápráztatta el a vendégeket. Az esküvői ruha klasszikus mégis modern elemekkel ötvözött romantikus stílusához remekül párosult a menyasszony oldalt copfba fogott frizurája és visszafogott, pasztell színű menyasszonyi csokra. Nézzük csak meg ezt a lélegzetelállító fotót, amint a menyasszony éppen az esküvő helyszínéül választott középkori kastély ablakán tekint kifelé. Jól láthatjuk, hogy az Inaru finom, könnyed menyasszonyi ruha, ami látványos uszályával és középen ovális formában kivágott háta tesz különlegessé.

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

img-left
img-right

A vintage hangulatú esküvő kötelező kellékei a dekoráció aprólékos részletei. Természetesen ezekre a holland esküvő szervezői is gondosan figyeltek, és remek ízléssel választottak a menyasszonyi ruha púder színéhez illő árnyalatokat. A csodálatos fotók bizonyítják: a négyemeletes, elegáns esküvői torta teljesen megegyező színekben pompázott a csokorral, az asztali díszekkel és a menyasszonyi ruha gyöngy ékszereivel.

Enzoani menyasszonyi ruha

Ha kedvet kapott a vintage hangulatú esküvőhöz és a púder vagy arany színű menyasszonyi ruhához, akkor Önnek ajánljuk az Igen Szalon választékából az Enzoani Beautiful csodaszép BT17-08-as modelljét.

Enzoani Beautiful menyasszonyi ruha

Vagy itt van az Enzoani legújabb kollekciójának lenyűgöző menyasszonyi ruhája, a Lotus.

Enzoani menyasszonyi ruha

Aki pedig egy igazán szexi, glamúros vintage megjelenésre vágyik, annak ifeltétlenül fel kell próbálnia a Blue by Enzoani márka Joselina esküvői ruháját.

Enzoani esküvői ruha

Ön is vintage esküvői ruhát keres? Akkor jelentkezzen be szalonunkba ruhapróbára, és segítünk Önnek!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben