Segítünk, hogy mit tegyél vagy ne tegyél, amikor esküvői ruhát keresel!

Az Enzoani amerikai esküvő stylist-jának videója nagyon megfogott minket, melyben hasznos tanácsokkal látja el az esküvői ruha választás előtt álló menyasszonyokat.

 

Szeretnénk veletek ezúton megosztani a videóban hallható gondolatokat, melyeket egy kicsit a hazai viszonyokra szabtunk.

 

Mit tegyél:

  1. Válaszd ki a számodra legfontosabb kísérőket, akik jól ismernek téged és akik segíthetnek kiválasztani a Te álom esküvői ruhádat. Csak a hozzád legközelebb állókkal menj próbálni.
  2. Légy nyitott! Ne zárj ki semmilyen fazonú menyasszonyi ruhát. Olyan modellt próbálj, mely esküvői ruha megfelel a stílusodnak és illik hozzád!
  3. Ne indulj el túl hamar, hiszen akkor nem tudod felpróbálni a legújabb esküvői modelleket. Az esküvő előtt 7-9 hónappal elegendő menyasszonyi ruhát nézned, még akkor is, ha vásárolni szeretnél.Egy új modell szállítási ideje 4-5 hónap, tehát a ruha alakítása is belefér az idődbe.
  4. Készülj a próbára, tanulmányozd a weboldalakat és az esküvői ruha márkákat. Válogasd ki azoknak a menyasszonyi ruháknak a képeit, amelyek legjobban tetszenek neked és szívesen felpróbálnád.
  5. Előre gondold végig, hogy mekkora összeget szánsz az esküvői ruhádra és ezt mondd el a szalonban a próba előtt. Így nem fordulhat elő, hogy egy olyan menyasszonyi ruhába szeretsz bele, amelyet nem engedhetsz meg magadnak.
A-vonalú esküvői ruha, melyet a menyasszony kísérőjével próbál az Igen Szalonban.

A-vonalú esküvői ruha

 

Mit ne tegyél:

  1. Ne indulj esküvői ruhát próbálni időpont foglalás nélkül. Ma már minden esküvői ruha szalon kéri az előzetes időpont egyeztetést, hogy amikor érkezel, csak veled tudjanak foglalkozni, ne kelljen kapkodni, és nyugodtan, kényelmesen próbálhass.
  2. Ne menj el nagyon sok helyre. Válaszd ki azt a 2-3 esküvői szalont, ahol neked tetsző márkák és modellek vannak és bízz benne, hogy ott megtalálod álmaid esküvői ruháját. Ha megtaláltad, ne késlekedj és foglald le magadnak, ne nézelődj tovább!
  3. Ne indulj el túl korán, 1 évvel vagy még többel az esküvőd előtt. Azok a menyasszonyi ruha modellek, amiket akkor találsz, még a régebbi kollekciók modelljei. Az is előfordulhat, hogy túl sokszor kölcsönzik az esküvőd előtt, és mire eljön az esküvőd időpontja, már nem lesz hibátlan állapotban.
  4. Az esküvői ruha választását nagy várakozás előzi meg részedről, de ugyanakkor feszültséggel is jár. Mikor és hol találod meg a megfelelő menyasszonyi ruhát? Családod és kísérőid segítő szándékkal mondják el a véleményüket, de néha ez ellentmondásos, esetleg a te véleményedtől is eltér. Ne légy türelmetlen velük, hiszen segíteni szeretnének neked.
  5.  Soha ne indulj esküvői ruhát próbálni fáradtan, éhesen vagy szomjasan. A ruhapróba fárasztó és időigényes folyamat. Nem tudod örömmel megélni, ha közben azon jár a fejed, hogy milyen fáradt, vagy éhes vagy. A legtöbb szalonban megkínálnak amikor megérkezel, nyugodtan jelezd később is, ha szívesen innál valamit.
Csipkés, Enzoani esküvői ruha, kis A-vonalú fazonú menyasszonyi ruha, hátulról is csodálatos.

Enzoani ‘Kara’, kis A-vonalú esküvői ruha

 

Te is szívesen megnéznéd Karly esküvő stylist videóját? Itt megtekintheted, kattints a képre:

 

Az Enzoani esküvőszervezője, Karly készített videót arról, hogy mit tegyünk és mit ne esküvői ruha keresés közben.

 

Közeleg az esküvőd időpontja? Ha már tudod mit tennél, jelentkezz be hozzánk próbára, mi végig kísérünk egészen az álomruhád kiválasztásáig!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben