Sikkes esküvői ruhák a London Bridal Show-n

Fantasztikus és kiváltságos élmény egy ilyen egyedülálló show-n részt venni, ami ekkora nézőszámot vonz egész Európából. Persze a kiállítás nem csak szakmabeliek, hanem bárki számára látogatható, így sok volt a kíváncsi menyasszonyi is, aki elsőként akarta látni a legnagyobb esküvői ruha forgalmazók újdonságait. A hozzánk hasonló kereskedők pedig jól feltankolnak ilyenkor, és berendelik a számukra tetsző darabokat. Ha Önnek idén lesz az esküvője kedves olvasónk, akkor most hegyezze a füleit, mert elmondjuk, hogy melyek a legújabb trendek!

menyasszonyi ruhak a London Bridal Show-nHa két szóval le kellene írnunk az idei London Bridal Show-n látott menyasszonyi ruhákat, akkor a sikkes és glamúros kifejezéseket használnánk. Merész hátkivágások, különböző típusú sellő fazonok, földet súroló uszályok, a testet szorosan követő sziluettek jellemzik a világhírű esküvői ruha márkák által felvonultatott darabokat. Nos, megnyugtatunk mindenkit, az örök sláger csipke még mindig hódít, hiszen rengeteg ilyen motívumot láttunk. A legújabb őrület, a mindenen átsöprő „nude” mánia pedig elérte az esküvői ruhákat is, hiszen sűrűn kaptuk fel a fejünket bemutatók közben a testszínű tüll megoldásokat látva. Eljött az ideje az igazi fényűzésre vágyó, magukat királynői menyasszonyi ruhában megálmodó aráknak is. Rengeteg fényes anyagú, hosszított derékrészű, hatalmas szoknyájú darab vonult fel a legnagyobb tervezőktől. Ezekhez az esküvői ruhákhoz legtöbbször gazdagon használtak sifont, tüllt, organzát, csipkét, sőt mikádó selymet is, hogy még lenyűgözőbbé tegyék őket. A teljesség igénye nélkül olyan menyasszonyi ruha márkák bemutatóit láttuk, mint a Ladybird, a Diane Harbridge, a Lillian West, a Victoria Kay, a Casablanca Bridal, vagy az Igen Szalon által is forgalmazott Diane Legrand, Kenneth Winston és Modeca is feltűnt varázslatos új menyasszonyi ruha kollekciójával.

Pár héttel ezelőtt a Kenneth Winston amerikai divatház legújabb menyasszonyi ruha kollekciójáról már hírt adtunk. Elmondtuk, hogy a 2016-os kollekcióban egyedülálló módon minden esküvői ruha púder színű változatban is elérhető. Ez a trend pedig folytatódik a most bemutatott, 2017-es kollekcióban is. A megszokott fehér vagy törtfehér színnel ellentétben az előnye, hogy ez az árnyalat nem annyira karakteres. A púder minden bőrtípus jól áll, hiszen melegséget sugároz, és sokkal üdébben hat a menyasszony bőrére. A hab a tortán pedig, hogy a kisebb bőrhibákat sem kell kétségbeesetten elrejtenünk, mert a púder színű menyasszonyi ruha azokat sem emeli ki.

Az idén 70 éves Modeca holland menyasszonyi ruha márka szintén hozta a tőle megszokott színvonalat és bemutatójával mindenkit levett a lábáról. A Modeca új darabjai szintén jól tükrözik a legújabb trendeket és legtöbbjük, szűk, testhezálló fazonú, finom csipke és tüll anyagból. Törékeny, romantikus alkatú menyasszonyoknak tökéletes választás ez a típusú esküvői ruha.

Modeca menyasszonyi ruhaModeca eskuvoi ruha kollekcio 2017

A Diane Legrand ragaszkodik a védjegyévé vált, királylányos menyasszonyi ruhákhoz, és tervezőik 2017-re is nagyszoknyájú darabokat álmodtak meg. Az általában tüll anyagú, uszályos szoknyákhoz számtalan variációjú, általában kissé áttetsző és díszkövekkel vagy csipkével díszített felsőrész párosul. Ha királynős menyasszonyi ruháról álmodik, akkor nézze meg kedvcsinálónak ezt a rövid videót, amely a 2016-os London Bridal Show-n készült.

Már Ön is keresi a tökéletes esküvői ruhát? Jelentkezzen be szalonunkba, hátha pont nálunk találja meg!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben