Tartson velünk az őszi esküvői kiállításra!

Hatalmas nyüzsgés várható idén is a Hungexpon november első hétvégéjén, amikor összegyűlik a hazai esküvői szakma színe-java, hogy bemutassa szolgáltatásait. Az időzítés tökéletes mindazoknak, akik 2017 tavasz-nyárra tervezik esküvőjüket, de érdemes már azoknak a pároknak is ellátogatni, akik csak 2-3 éven belül szeretnék összekötni az életüket.

Az esküvő kiállítás remek lehetőség arra a házasságkötést tervező pároknak, hogy képbe kerüljenek a legújabb trendek kapcsán és feltérképezzék a különböző esküvői szolgáltatókat. A kiállítóknak pedig arra ad kiváló alkalmat, hogy közvetlenül a célcsoportnak bemutassák termékeiket/szolgáltatásaikat – például esküvői ruha – és személyesen találkozzanak a menyasszonyokkal, vőlegényekkel. Így tehát a dekorostól a lagzis zenekarokon és vőfélyeken keresztül a menyasszonyi ruha kereskedőkig mindenki elfoglalja a standját és a lehetőségeihez mérten reklámozza saját tevékenységét.

Mi az Igen Szalonnál mindig nagyon készülünk az őszi esküvő kiállításra, hogy izgalmas és látványos módon mutathassuk be Önöknek a legszebb menyasszonyi ruha variációkat. De nem csak a hölgyekre gondolunk, hanem a velük kilátogató vőlegényekre is, akik szemügyre vehetik a Férfi Ruhaszalon alkalmi és ceremonális öltöny kollekcióját. Ahogyan már a tavalyi évben sem, úgy idén sem lesz lehetőség a menyasszonyi ruhák illetve öltönyök felpróbálására, pontosan azért, mert szerintünk egy nyüzsgő kiállítás nem a megfelelő helyszín az átlényegülésre. Úgy gondoljuk, hogy az esküvői ruha keresésnek van egy bensőséges, csodálatos hangulata – akár egyedül, barátnőkkel vagy családtagokkal – amihez nem adottak a körülmények a vásári forgatagban.

img-left
img-right

Hogy mivel készülünk?

Mint mindig, most is saját standdal, ahol az egyes menyasszonyi ruhák mellé stílusban passzoló vőlegény öltönyt párosítunk. Mind a kiegészítők: cipők, vőlegény mellény, esküvői fátyol, mind maguk az esküvői öltözetek színben és stílusban harmonizálnak, amikkel egyedülálló módon szeretnénk tippet adni az összeöltözésre a pároknak.  Szakértő kollégáink minden kérdésben rendelkezésre állnak, és természetesen a szalonba való bejelentkezésre is lehetőség van, ahol aztán exkluzív környezetben, hatalmas tükrökkel és profi szakértelem mellett választhat majd 300 menyasszonyi ruha közül. Megannyi infó mellett segítünk Önnek és párjának egy előzetes árkalkuláció összeállításában is, természetesen a ruhákat és kiegészítőket illetően.

Tényleg megéri kijönni az őszi esküvő kiállításra, hiszen ízelítőt adunk az Igen Szalonban megtalálható esküvői ruha márkák – úgymint Kenneth Winston, Modeca, Diane Legrand, Enzoani, Enzoani Blue, Beautiful – legújabb kollekcióiból, ezáltal a 2017-es menyasszonyi ruha trendekből. Ha szerene igazán divatos menyasszony lenni, jöjjön és kérje ki a tanácsunkat!

A legizgalmasabb része a napnak pedig az Igen Szalon bemutatója lesz minden órában egyszer a Hungexpo nagyszínpadán, ahol csodaszép modelljeink felvonulnak majd a Kenneth Winston 2017-es menyasszonyi ruha költeményeiben. Bátorítsa fel párját is, hiszen a kiállítás ezen momentumát a férfiak is biztosan élvezni fogják!
Ha nem tud az esküvői kiállítás helyszínén időpontot foglalni, tegye meg itt!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben