Tavaszi romantikus esküvő

Enzoani esküvői ruha

A tavasz az újjászületésről és a megújulásról ismeretes. Nem véletlenül választja megannyi pár ezt az évszakot, hogy összekössék életüket. Egy új korszak, egy új kezdet. Ezt hozza el számunkra ez a csodálatos évszak.

Üde ébredés, finom illatok, természetesség, lágy szellő, simogató napsugár, madárcsicsergés. Képzelje el, hogy ezek kísérik végig az esküvője napján. Azon a napon, melyre egész életében emlékezni fog.

Az Enzoani remek csapatának köszönhetően, most adunk néhány ötletet, hogyan valósíthatja meg Ön is a tökéletesen romantikus esküvőt!

A menyegző helyszínéül válasszon egy csendes helyet, amely akár magányos elvonulásra is alkalmas lenne. A legideálisabb hely, ahol érintetlen a természet. Sajnos manapság egyre kevesebb az ilyen, ám ennek ellenére sem lehetetlen természet közeli esküvői helyszínt találni. Legyen szó egy csendes folyóparti szálloda kerthelységéről, egy falu szélén található vendéglátó egységről, vagy akár egy Balaton parti üdülő kertjéről, az Ön tökéletesen romantikus, természet közeli helyszíne csak arra vár, hogy felfedezze!

Az esküvői helyszín után következzék a legizgalmasabb: az esküvői ruha. Olyan menyasszonyi ruhát ajánl most Önnek az Enzoani csapata, mely finom szabásvonalainak köszönhetően méltón megállja a helyét, akár kis esküvőt tervez, akár világra szóló lakodalmat.

Enzoani esküvői ruha romantikus esküvőreEnzoani Menyasszonyi Ruha, Esküvői RuhaBlue by Enzoani Henderson esküvői ruha, menyasszonyi ruha

A csipke és a tüll anyagok tökéletes összhangjából egy meseszép és romantikus menyasszonyi ruha született. Ez a gyönyörű Blue by Enzoani Henderson esküvői ruha lágyan követi viselője nőies alakját. A menyaszonyi ruha pántjainak köszönhetően magasabbnak mutatja majd az arát. Tökéletes választás egy tavaszi esküvőre.

Kiegészítők tekintetében is érdemes figyelni a részletekre. Minél aprólékosabban és részletekbe menően vannak kidolgozva az esküvő alkotóelemei, annál tökéletesebben tudjuk majd közvetíteni az általunk kívánt hatást.

Egy tavaszi esküvő elengedhetetlen kelléke a friss, tavaszi virág. Bátran kérdezzen utána, hogy milyen típusú idény virágokat használhat az esküvőjén, melyek nem csak szépek, ám tartósak is. A virág dekoráció a hagyományos értelemben vett helyeken kívül megjelenhet még az étkészlet vagy az evőeszközök dekorációjaként, vagy akár az esküvői frizura ékeként is. Egy könnyed, tavaszi esküvőn tartózkodni kell a szigorúan vett szabályoktól, a feszes vonalaktól. Így a túl szoros konty is kerülendő. Helyette inkább válasszon laza, fonatos frizurát, melyet díszíthet egy-egy friss virággal is.

esküvői dekorációvirág dekoráció evőeszközreesküvői frizura és pántos esküvői ruharomantikus ültetőkártya

Természetesen a meghívók, illetve ültetőkártyák sem maradhatnak ki a sorból. Ezeket mind-mind díszíthetjük élő virággal. A papír kiegészítők esetében a betűtípus is meghatározó. Amennyiben romantikus, természet közeli esküvőt tervez, válasszon ehhez megfelelő játékos, könnyed betűtípust.

A színek ereje

Nyilvánvaló módon a színek is jelentőséggel bírnak. Igyekezzen kerülni a túl harsány és rikító árnyalatokat. Válasszon minél több fehéret, mely a tisztaság jelképe. A lágy természet színeit használva, biztosan nem nyúl majd mellé, így bátran hagyatkozzon megérzéseire, és a természet adta csodás kincsekre.

 

Tavaszi romantikus esküvőről álmodik? Jelentkezzen be hozzánk, segítünk megtalálni a tökéletes esküvői ruhát!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben