Tavaszi színes esküvői trendek

Esküvői szín kavalkád

Az esküvői színtrendek minden szezonban változnak. A New yorki divathét óta már tudhatjuk, hogy idén tavasszal mely árnyalatok számítanak divatosnak az esküvőkön. A 10 csodás trendszín között természetesen megtalálhatóak a klasszikus pasztellek és az izgalmas, vibráló árnyalatok is.  E heti  cikkünkből a természetes divatszíneket ismerhetik meg.

Placid Blue

A kéknek ez a finom árnyalata az ég színéhez hasonló. Nyugalmat és természetességet sugall. Igazán visszafogott szín, akár egy esküvői ruha is lehet ilyen halványkék. Ha pedig az ara a hagyományos fehér menyasszonyi ruhánál marad, akkor a kiegészítőit válogathatja ebből a színből. Egy kék cipő vagy szalag különösen jól mutat a kék szemű hölgyeken. Dekoráló színnek ugyanúgy remek választás, biztos, hogy minden esküvői kellék beszerezhető ebben a kellemes árnyalatban.

Violet Tulip

A lila nagyon népszerű szín lesz az idei esküvőkön, két árnyalata is bekerült a tavaszi divatszínek gyűjteményébe. A szolid színek kedvelőinek ezt a lágy, virágokra emlékeztető árnyalatot ajánljuk. Ha romantikus színekkel körülvéve szeretné kimondani a boldogító igent, tökéletes kiegészítő szín ez a kifinomult lila. Kitűnő választás például a koszorúslányruhához, de bármely más megjelenési formában is kellemes, kissé nosztalgikus hatást kelt.

Hemlock

A Hemlock szín a zöld halvány, mégis friss árnyalata, a mentazöldhöz hasonlít. Amennyiben ezt a trendszínt alkalmazza a ceremónia dekorálószíneként, garantált a tavaszi hangulat, legyen szó kültéri vagy benti esküvőről. Ez a semleges szín szinte mindennel jól mutat, így remek lehetőséget ad mesés színkombinációk összeállítására is.

Paloma

A Paloma a szürkének az az árnyalata, mely bárkit meggyőz róla, hogy a szürkének is van helye egy lakodalmon. A galambszürke békességet sugall, ezüstös eleganciával megspékelve. Öltöztesse bátran koszorúslányait ilyen színű alkalmi ruhába, nem fogja megbánni! Ha a díszítőelemeket kétféle színből szeretné összeválogatni, egy melegebb színt remekül kiemel ez a hűvösen elegáns árnyalat.

Sand

A homokszínről elsőre egy meseszép tengerpart homokja jut eszünkbe, ez már jó jel. Más pasztellszínekkel kombinálva azonban olyan hatást érhet el, melyre nem is gondolna. Halványzöld vagy púderrózsaszín árnyalatok mellett csodaszépen mutat ez az egyszerű, meleg szín.

Ha már elképzelte a tökéletes színvilágú esküvőt, neki is állhat a megvalósításának. Első lépésként töltse ki az űrlapot, és jöjjön el menyasszonyi ruhát választani!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben