Télen esküdni jó!

Kint éppen szakad a hó és Ön egy forralt borral a kezében ül a kandalló mellett? Valószínűsítjük, hogy kedves olvasónk nem szeret fázni, de még ha nem is gondolná, egy télen tartott esküvő esetén ennél sokkal többről van szó. Ha most az ünnepek alatt kérték meg a kezét, akkor akár már indulhatnak is az előkészületek az egy év múlva ilyenkor tartandó ceremóniára….A téli esküvők igazán emlékezetesek, eláruljuk, miért is.

Menyasszonyi ruha

Blue by Enzoani - Henley menyasszonyi ruha

Ősziesebb hangulatú, téli esküvők alkalmával tökéletes választás ez a menyasszonyi ruha.

Amikor egy téli esküvőre gondolunk, egyből a fenyő illat, havas táj, forralt bor na és a bundakabát jut eszünkbe. És hogy milyen az igazi téli menyasszonyi ruha? Anyagát tekintve nem sokkal vastagabb, mint egy klasszikus nyári esküvői ruha, inkább a kiegészítők azok, amik eltérővé teszik. Itt van például a Blue by Enzoani csodaszép új kollekciós darabja, amely mintájával igazi melegséget visz a legzordabb hónapokba is. Aprólékosan kidolgozott, rozéarany szín virágdíszeivel igazán ünnepélyes és szemet kápráztató. A tökéletes összhatás érdekében az esküvői ruha mellé dukál egy téli hangulatú, bogyós csokor is.

Az Enzoani téli időszakra tervezett menyasszonyi ruhái között dominál az arany és a mokkaszín árnyalat. Aki valami különlegesre vágyik, annak itt van például a szintén virággal díszített a Henley, aki pedig a szűkebb körű esküvőt tervez, annak pedig tökéletes lehet az Inez-A nevű menyasszonyi ruha. Már csak egy színben az öltözethez illő szatén cipő hiányzik, és készülhetnek is a jobbnál-jobb fotók a hóesésben.

Színek

Karácsony környékén magától értetődő a piros-zöld színkombináció, azonban vigyázzunk vele, mert könnyen egy giccskavalkádba fulladhat életünk legszebb napja! Garantáltan nyerő páros viszont az arany-fehér vagy ezüst fehér párosítás az esküvő színeinek tekintetében. Persze fontos, hogy a menyasszony és a vőlegény az outfitjét összehangolja a fő színekkel, és menyasszonyi ruhájához vagy öltönyéhez színben passzoló kiegészítőket válasszon.

A hangulatos hóesés már adott. Inspirálódjon az Igen Ruhaszalonban is megtalálható télies hangulatú Enzoani menyasszonyi ruhákkal: a csodaszép July-val és Dulci-val! Csak ne felejtsen el az esküvői ruhához egy meleg bundát vagy kiskabátot választani, ahogy korábbi menyasszonyunk is tette.

July by Enzoani menyasszonyi ruhaDulci by Enzoani menyasszonyi ruhatelies hangulatu menyasszonyi ruha, téli esküvők elengedhetetlen kelléke a szőrme kabát vagy pelerin

Dekoráció

Biztosan elájulnak majd a vendégeik, ha meghívójukat egy fenyőtobozba csíptetve adjuk át. Ha beltéri lesz a szertartás, akkor használjon minél több függő dekor elemet és virágot, valamint kristályt és természetes környezetben megtalálható bogyós terméseket! Abban az esetben, ha kint mondják ki az igent, ne felejtkezzenek meg a násznépnek esernyővel készülni!

teli eskuvoi inspiracio

teli eskuvoi inspiracio

Téli esküvők során kötelező a havas tájban készíteni képeket.

teli eskuvohoz inspiraciok

Zene

Megvan a menyasszonyi ruha, az esküvői öltöny, a dekor és a helyszín. A jó buli alapeleme azonban a zene, amibe egy téli esküvő esetén be lehet csempészni egy kis aktualitást. Különleges hangulatot ad a lagzinak egy a-capella zenekar fellépése a vacsora alatt, vagy a poén kedvéért kedvenc karácsonyi filmünk, az Igazából szerelem betétdalainak lejátszása.

Téli esküvője lesz és még nem találta meg a tökéletes menyasszonyi ruhát? Jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben