Téli esküvő, avagy így nem fázik a menyasszony

Ha egy esküvő időpontjáról van szó, valamiért a legtöbben tavasztól őszig terjedő időszakra gondolunk. Sok menyasszony meg is ijed, már ha csak arra gondol, hogy esküvőjét télen tartsa. Nem kell azonban megrettenni a téli esküvőktől sem, csupán néhány évszak specifikus kitételre kell figyelni, és olyan csodás téli esküvőben lehet része, mint amilyen a mesékben létezik.

Milyen esküvői ruhát vegyen fel? Mennyire fog fázni télen a menyasszonyi ruhában? Milyen esküvői kiegészítőkre lesz szüksége? Léteznek-e egyáltalán téli menyasszonyi ruhák vagy kiegészítők?

Ezekre a kérdésekre kerestük most a választ.

Az esküvői ruhák a jó kidolgozásuknak köszönhetően, melyet az aládolgozások, fűzők, bélések és a több rétegű anyaghasználatok nyújtanak, általában nyáron még túl meleg viseletnek is bizonyulnak. Így egy téli esküvő alkalmával nem kell a menyasszonynak amiatt aggódnia, hogy esetleg fázni fog egy ilyen ruhában, mivel a menyasszonyi ruha rétegei melegen tartják őt.

Az esküvői szalonok kínálatában mindig találhatóak hosszú ujjú menyasszonyi ruha fazonok is. Bár túl nagy meleget az áttört csipke vagy tüll ujjas esküvői ruha sem nyújt, ezek az esküvői ruhák a kart és a vállat nem hagyják teljesen szabadon, így valamelyest védenek a hidegtől is.

img-right

Számos esküvői ruhaszalonban nagyon szép téli esküvői kiegészítőket találhatunk. Ilyen lehet például egy szőrmés pelerin, mely szabadtéri fotózás során vagy amikor a menyasszony az egyik helyszínről a másikra megy, nagyon jó szolgálatot tesz majd. Válasszon egy szép, az esküvői ruhával megegyező árnyalatú szőrme pelerint téli esküvőjére!

Nem csak ujjas esküvői szőrme pelerinek vannak, léteznek szőrme keppek is, melyek rövidebb fazonúak, arra az esetre, ha a menyasszony nem szeretné nagyon elfedni szép esküvői ruháját. Ilyenkor jó viselet lehet egy szőrme kepp, mely csak a fedetlen kart melegíti.

img-left
img-right

Ha a menyasszony ruhája kisebb vonalú csipke vagy lágy esésű sifon menyasszonyi ruha, jó választás lehet egy hosszú, a teljes ruhát lefedő esküvői kabát mely igazán melegen tarthatja a menyasszony teljes alakját.

Az idei év slágere a púder és rózsaszín megjelenése az esküvői ruhákban. Természetesen szalonunk azonnal alkalmazkodva a menyasszonyok igényihez esküvői pelerint és muffot készített ezekben a színekben. Így ha Ön téli esküvőjére púder vagy rózsaszín esküvői ruhát választana, kiegészítőből sem lesz majd hiánya!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

img-left
img-right

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben