Téli inspiráció minden arának

Hagyományos stílus

A tradícionális stílus cseppet sem unalmas! A hagyománykövető aráknak rengeteg lehetőségük van rá, hogy romantikát és bájt csempésszenek téli menyegzőjükbe.

Egy hagyományos téli lakodalom háttérszíneit a pasztell árnyalatok, a természetes színek alkotják. Esküvői ruhának az Enzoani Jordan modelljét ajánljuk. Az elbűvölő menyasszonyi ruha csipkés ujja és finom gyöngyhímzése a hókristályok szépségét idézi, így viselője igazi hótündérként ragyoghat. A téli napon a melegségről pedig gondoskodhat egy bögre forró csoki vagy egy szerető ölelés.

hagyományos esküvői ruha

A legújabb trendek szerint

Egy trendkövető ara esküvője a csillogásról szól – a gyönyörű ékszerekről, kristályokról és természetesen egy semmihez sem fogható esküvői ruháról.

Melyik is ez az esküvői ruha? A képen látható Jasmine tökéletes választás! A klasszikus szépségű csipkés ruhakölteményt a hátkivágáson végigfutó fényes gyöngysorok varázsolják igazán divatos darabbá. Az esküvői kiegészítő kellékei is követhetik ezt a szemkápráztató ragyogást.

divatos esküvői ruha

Saját kezűleg

A “csináld magad” arák biztosan nem lesznek gondban a dekoráció és minden apró részlet megtervezésével. Kreatív ötleteikkel megismételhetetlen helyszínt teremtenek az esküvőre, mely így minden elemében egyedi lesz.

Aki a saját kezűleg készített dekorációt részesíti előnyben, annak valószínűleg elnyeri a tetszését az Enzoani Juliet esküvői ruhája. Az antik jellegű arany csipke, az ezüstös gyöngydíszítés és a tüll alap egyvelege nem mindennapi esküvői ruhát alkot.

téli esküvő

Forrás: enzoani.com

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Télen kel egybe párjával? Jöjjön el hozzánk, és válassza ki álmai menyasszonyi ruháját!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben