Top 10 menyasszonyi ruha az Igen Szalontól

Egy esküvői ruhaszalonnak kiválasztani a legszebb menyasszonyi ruhákat a kollekciójából körülbelül olyan lehetetlen, mint egy szülőnek megválaszolni azt a kérdést: melyik a kedvenc gyereked.

Hiába, mi mégis szerettük volna olvasóinknak bemutatni a 2015-ös év legtrendibb esküvői ruháit, ezért úgy döntöttünk, hogy az ügyfelek ízlését tükrözve a 10 legkeresettebb menyasszonyi ruhát díjazzuk képletesen. A módszertan pedig igen egyszerű: ezeket az esküvői ruha csodákat szerették a legjobban menyasszonyaink, vagyis ezeket a modelleket vásárolták meg/bérelték ki a legtöbben. Pontosan azért, mert vannak bizonyos menyasszonyi ruhák, melyeket egy szezonban több vendégünk is szeretne kikölcsönözni, az Igen Szalonnál fontos szabály, hogy egy-egy ruhát csak három-négy alkalommal adunk bérbe.

És  a “2015-ös év legnépszerűbb menyasszonyi ruhájának díjának” győztesei….

Kenneth Winston 277

A lista első szereplője a Kenneth Winston divatház 277-es számú csipkés menyasszonyi ruhája. Mint tudjuk, az utóbbi évek – és előreláthatólag a következő évek – meghatározó trendje a csipke, amit bőségesen használtak ehhez az esküvői ruhához is. Különleges a fazonja és a hátmegoldása is. A szűken a testre feszülő menyasszonyi ruhát sok apró finomsággal látták el, mint például a derékmagasságnál elhelyezett köves öv és az áttetsző tüllből készült hátborítást lezáró masni.

Kenneth Winston 277 menyasszonyi ruhaKenneth Winston 277 menyasszonyi ruha hatulrol

Modeca Ola

Az Ola egy igazán finom, letisztult menyasszonyi ruha, amely leginkább karcsú menyasszonyoknak áll jól. A felső része olyan, mintha pánt nélküli lenne, amelyre rátettek még utólag egy csipke borítást. Középen egy szép vékony, kövekkel díszített öv javítja az alakot optikailag és teszi ezzel még sudárabbá viselőjét. Combmagasságnál csodálatosan szép csipkeminta díszíti az amúgy egyszerűen leomló A vonalú tüllszoknyát.

Modeca Ola menyasszonyi ruhaModeca Ola menyasszonyi ruha hatulrol

Kenneth Winston 1594

Ez a nem mindennapi menyasszonyi ruha már ezüst színével kilóg a megszokott ruhák sorából. A menyasszonyi ruha felső része bőségesen díszített, ezzel is kompenzálva a szoknya elegáns egyszerűségét. Válassza a nemes, szatén anyagból készült menyasszonyi ruha költeményt, legyen királynő párja mellett a Nagy Napon!

Kenneth Winston 1594 eskuvoi ruhaKenneth Winston1594 eskuvoi ruha hatulrol

Modeca Seline

A Seline egy olyan menyasszonyi ruha, amely remekül tükrözi az utóbbi évek esküvői ruha trendjeit. Igazi újításként a 2016-os esküvői ruha trendeknek megfelelően alkalmazták ennél a ruhánál a testsznű tüll panelt. Ez a csipkés menyasszonyi ruha remekül illik egy vintage hangulatú esküvőhöz. Ami igazán különlegessé teszi, az a váll és hátmegoldása, melyek garantálják, hogy minden szem a viselőjükre szegeződjön.

Modeca Seline menyasszonyi ruhaModeca Seline menyasszonyi ruha hatulrol

Diane Lengrad 4210

A Diane Lengrand menyasszonyi ruhája egészen eltérő az eddig bemutatottaktól. Klasszikus nagy szoknyás, királylányos menyasszonyi ruha, egy csipkés, egészen zárt felsőrésszel. Ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak, akik a klasszikus eleganciát szeretik.

Dinane Lengrad 4210 menyasszonyi ruhaDiane Lengrad menyasszonyi ruha hatulrol

Blue by Enzoani Indiapora

Az Indiapora jött, látott és győzött. Épp, hogy csak bemutattuk nemrégiben a Blue by Enzoani egyik új menyasszonyi ruhájaként, máris az Igen Szalon menyasszonyainak egyik kedvence lett. A képek önmagukért beszélnek, ez a ruha gyönyörűen karcsúsít, és egyszerűségével teszi magát nagyszerűvé.

Blue by Enzoani Indiapora eskuvoi ruhaBlue by Enzoani Indiapora eskuvoi ruha hatulrol

Blue by Enzoani Hamilton

A Hamilton egy klasszikus A vonalú esküvői ruha, amit a tervezők pontosan azoknak a menyasszonyoknak találtak ki, akik az arany középutat preferálják. A most nagyon divatos pánt nélküli felsőrész után a deréknál indul az A vonalú szoknyarész. Válassza ezt a menyasszonyi ruhát, ha szereti a csipkét, ám mégsem szeretne vintage stílusú ruhát viselni a nagy napon.

Blue by Enzoani Hamilton eskuvoi ruhaBlue by Enzoani Hamilton eskuvoi ruha hatulrol

Beautiful by Enzoani 1622

Nem maradhat ki a rangsorolásból a Beautiful márka sem, hiszen nagyon szeretjük. És nem csak mi, hanem a kedves menyasszonyaink is! Ez az esküvői ruha igazán különleges, kicsit a 30-as évek hangulatát idézi. A leheletvékony testszín tüll felsőrész miatt olyan, mintha a vállakat nem is fedné semmi. A testhez simuló, szépséges csipkeruhát egy vékony kövekkel díszített öv teszi teljessé.

Beautiful by Enzoani 1622 eskuvoi ruhaBeautiful by Enzoani1622 eskuvoi ruha

Modeca Savanna

Szeretne úgy megjelenni saját esküvőjén, mint egy igazi hollywoodi sztár? Akkor a Savanna nevű menyasszonyi ruhát önnek álmodták meg. Az alapruha egy egyszerű, szűk zsorzsett menyasszonyi ruha, amelyre ráapplikáltak egy teljes felsőtestet takaró csipke felsőt. Ennél szebb hátrészt álmodni sem lehetne, talán nem véletlen, hogy a Savanna bekerült ebbe a rangsorolásba.

Modeca Savanna menyasszonyi ruhaModeca Savanna menyasszonyi ruha

Kenneth Winston BE286

A Kenneth Winston csodás menyasszonyi ruha megálmodásakor a tervezők nem a klasszikus vállpántos megoldás mellett tették le voksukat. Mélyen kivágott hátrésze sokat sokat láttat, a vékony, gyöngyös hátpántok még inkább vonzzák a tekinteteket.

Kenneth Winston 286 eskuvoi ruha Kenneth Winston 286 eskuvoi ruha hatulrol

Ön egyetért a többi menyasszony választásával? Amennyiben a 2015-ös év legnépszerűbb menyasszonyi ruhái felkeltették az érdeklődését, jöjjön el szalonunkba és próbáljon fel közülük párat!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben