Top 5 menyasszonyi ruha az Igen Szalonból

Ez az az időszaka az évnek, amikor rövid időn belül akár száz lelkes menyasszony is megfordul az Igen Szalonban. Ahogy arról az előző bejegyzésünkben is említést tettünk, érdemes a nap folyamán jönni hozzánk, az igazi tumultus elkerülése végett. Az előzetes bejelentkezésnél nincs is egyszerűbb, hiszen elvégezhető pár mozdulattal telefonon vagy online. Mi nem oszthatjuk meg olvasóinkkal, hogy melyek a kedvenc menyasszonyi ruháink, viszont megoszthatjuk az elmúlt hónap statisztikáját, ami alapján kiderül, hogy melyik darabokat kölcsönözték vagy vásárolták a legtöbben. Ha nem is ez alapján fog dönteni, ízelítőül szolgálhat a tökéletes menyasszonyi ruha kereséséhez.

Modeca – Temptation

Nem csak a neve csábító ennek a menyasszonyi ruhának, de valójában is lélegzetelállító. Szív dekoltázsú felsőrészét csodaszép hímzés díszíti, míg a szoknya több rétegből álló organza. Az esküvői ruha különlegességét a több rétegből álló organza szoknya adja, ami könnyedén, játékosan omlik a földre. Páratlan darab, ami elérhető az Budapest belvárosában található szalonunkban.

Modeca Temptation menyasszonyi ruha

Diane Legrand – 4210

Nálunk nem csak az új, de a régebbi kollekciós menyasszonyi ruhák is népszerűek. Hiszen tudjuk, hogy az elegancia soha nem megy ki a divatból. Íme egy klasszikus esküvői ruha, amiből már többször újra kellett rendelnünk, mert annyira népszerű. Igazi királylányos fazon, abroncsos tüll szoknya résszel. Felsője csipkemintázatú, alatta egy pántnélküli merevítő résszel. Szuper tartást ad és remek alakot kölcsönöz viselőjének ez a Diane Legrand menyasszonyi ruha, amit pluszban egy csillogó öv is díszít.

Diane Legrand esküvői ruha

Kenneth Winston – 1654

Budapesten csak az Igen Szalonban kölcsönözhető ez a drámaian szép Kenneth Winston menyasszonyi ruha. A ruha kétharmada kövekkel díszített, egészen a combközépig, ahol szépen lassan elkezd kiszélesedni. A-vonalú, így a legtöbb testalkatnak előnyösen áll. Hátul egészen mélyen kivágott, és uszálya is látványos. Azoknak a menyasszonyoknak ajánljük a 1654-es ruhát, akik szeretnék beragyogni megjelenésükkel az esküvőjüket.

Enzoani – Kaitlyn

Az Enzoani Kaitlyn-je nem egy új kollekciós darab, de még mindig töretlenül népszerű. Karcsú, sudár alkatú menyasszonyoknak különösen jól áll, hiszen szűk, testhezálló fazona kihangsúlyozza a tökéletes vonalakat. Nagyon különleges a felsőrész díszítése, egészen glamúros az ezüst kövekkel díszített tüll. Ez a motívum megjelenik a hátrészen is, amit érdemes jól látni hagyni a nagyérdemű számára is. Uszáya hátul különleges harang formájú.

Enzoani Kaitlyn menyasszonyi ruha

Blue – Blue Joy

Elképesztő sikere van az utóbbi években a pánt nélküli menyasszonyi ruháknak, hiszen ez az a felsőrész, ami alkattól függetlenül talán a legtöbb hölgynek jól áll. A Blue Joy kiemelkedik az átlag pántnélküliek közül, hiszen álomszép mintája és a sok csipke mindenkit elvarázsol, aki meglátja. Válassza ezt az esküvői ruhát, ha nem szeretne királylányos fazont, de mégis biztos akar lenni benne, hogy az egész násznép önre figyel!

Blue by Enzoani menyasszonyi ruha

Reméljük kedvet hoztunk a ruhapróbához, és inspirációt arra, hogy melyik stílus irányába induljon el Olvasónk. Vannak akik, már megtalálták a tökéletes menyasszonyi ruhát, és alig várják, hogy a közeledő esküvőjükön magukra ölthessék. Persze az csak a mi és a képen látható menyasszonyok titka, hogy végül melyik modellt választották… Közel sem biztos, hogy náluk a top 5-be bekerülő esküvői ruha valamelyike lett a befutó, hiszen az Igen Szalon Budapesten található üzletében közel 300 menyasszonyi ruha közül lehet választani.

boldog menyasszony az Igen Szalonbanboldog menyasszony az Igen Szalonban

Ne késlekedjen, jelentkezzen be hozzánk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben