Ujjas, vagy ujjatlan menyasszonyi ruhát válasszunk?

Az esküvői ruhákat tervező designereknek mindig nagy kihívást jelent az ujjas, vagy hosszú ujjú menyasszonyi ruhák megálmodása. A legtöbb menyasszony vágya általában egy olyan ujjas esküvői ruha, aminek szinte nem is látszik az ujja, van is és nincs is. Mint a mesékben… Ezeket az igényeket nehéz kielégíteni, de évről-évre egyre több márka kollekciójában találunk igazán különleges ujj megoldásokkal ellátott esküvői ruhákat.

A menyasszonyok kis százaléka érkezik hozzánk azzal a kéréssel, hogy ujjas menyasszonyi ruhát szeretne. Ez az igény főleg a hidegebb, téli időszakban jelentkezik az esküvőre készülők részéről. Fontos azonban számolni azzal, hogy a legtöbb menyasszonyi ruha ujja nem igazán biztosít meleget viselőjének, elsősorban nem ezt a funkciót hivatott ellátni. Sokkal inkább a menyasszonyi ruha díszítettségét, a látványt és az eleganciát fokozza. Sok menyasszony komfortosabban érzi magát, ha egy a testét jobban fedő, kevesebbet megmutató esküvői ruhát választ.

Diane Legrand 5216 csipkés esküvői ruha, sok menyasszony álma!

Diane Legrand 5216 menyasszonyi ruha

Vizsgáljuk meg, hogy milyen érvek szólnak az ujjas esküvői ruhák viselése mellet, és ellen.

 

PRO:

1, Az ujjas menyasszonyi ruhák általában elegánsabbak, mint a pántnélküli esküvői ruhák. Miért ne lennénk a lehető legelegánsabbak az esküvőnk napján?

2, Biztonságosabb érzést kelt egy ujjas esküvői ruha viselése, mivel a mindennapokban nem viselünk pántnélküli ruhát, így sokan nem érzik magukat komfortosan egy ilyen menyasszonyi ruhában.

3, Ha valami takargatni való van, tetoválás esetleg bőrhiba akkor nagy szolgálatot tehet egy szép csipke ujjas esküvői ruha.

4, Sok templomi szertartás során a templomban előírás a fedett váll és kar, ilyen esetben kénytelen a menyasszony ujjas esküvői ruhát viselni. Érdemes minden esetben megkérdezni a templomban, hogy milyen elvárásaik vannak a menyasszonyi ruhával kapcsolatban.

5, A csipkéből sosem lehet elég sok! Gyönyörű, amikor a bőrünk átsejlik egy csipke ujjas esküvői ruhán!

Ella Rosa BE366 sellő fazonú esküvői ruha, mely kiemeli a menyasszony alakját.

Ella Rosa BE366 menyasszonyi ruha

 

KONTRA:

1, Nyáron, amikor olyan meleg van, hogy legszívesebben fürdőruhára vetkőznénk, csak a jár a menyasszonyok fejében, hogyan legyen rajtuk minél kevesebb esküvői ruha. ☺ Ilyenkor minden menyasszony szíve szerint egy pántnélküli esküvői ruhát szeretne viselni, amiben a lehető legnagyobb szabad bőrfelületen éri a levevő!

2, Laza esküvő, kerti parti? Erre a legalkalmasabb viselet egy könnyű, pántnélküli vagy csak spagetti pántos esküvői ruha. Nagyon fontos, hogy az esküvő stílusához illő menyasszonyi ruhát válasszunk.

3, Sokan úgy érzik, hogy az ujjas esküvői ruha feszélyezi őket a szabad mozgásban.

4, Nem lehet az ujjas esküvői ruhát úgy variálni, mint a pántnélküli menyasszonyi ruhát. Nem viselhető hozzá kabát vagy stóla.

5, Sokaknak nagyon érzékeny a bőre, így bármilyen puha is egy tüll vagy csipke anyagú esküvői ruha, a bőrük kipirosodhat, vagy irritálhatja az anyag.

Csipke, rövid ujjas Beautiful BT1401 esküvői ruha, az ujjas esküvői ruhát kereső menyasszonyoknak.

Beautiful BT1401 menyasszonyi ruha

Szeretne eljönni hozzánk próbálni? Felpróbálná ujjas esküvői ruha modelljeinket?


Várjuk szeretettel!

 

Jelentkezzen be ruhapróbára most!

 Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben