Újra divatosak a vintage stílusú esküvői ruhák

A vintage ruha stílus időről időre újra visszaköszön a divatban, így az esküvői ruha divatban is. De mi is az a vintage stílus? Milyen egy vintage menyasszonyi ruha? Manapság minden márka esküvői ruhái között találunk vintage hatású darabokat. Nagyon jó választás lehet azoknak a menyasszonyoknak, akik nem szeretnének nagy habos ruhákat, vagy kinti helyszínen tartják az esküvőjüket és vintage, virágos dekorációt terveztek.

A stílus legnagyobb jellemzője, hogy ízlésesen ötvözi a régi idők esküvői ruha divatját az új innovációkkal. Játékos, nosztalgikus, vidám, többnyire A-vonalú és egyenes fazonú menyasszonyi ruhák. Gyakran mondják rájuk, hogy a nagymama csipke ruháját vagy csipke terítőjét idézi. Ehhez a stílushoz szervesen hozzátartozik, hogy a régiesnek tűnő ruhát saját kreativitásunkkal, ötleteinkkel varázsoljuk még szebbé.

A vintage menyasszonyi ruha legjellemzőbb anyaghasználata a csipke. Főleg matt és díszítés nélküli, tört fehér vagy púder színű, jellemzően pamut csipke esküvői ruhák. A vintage menyasszonyi ruhák pántosak vagy ujjuk is van.

A vintage esküvői ruhák általában nem díszesek, de ha mégis terveznek hozzá, akkor legtöbbször gyöngy díszt, így egy gyöngy fülbevaló vagy gyöngysor nagyon szépen mutathat hozzá. Izgalmas, ha a ruhához az egyedi kiegészítőkön túl különleges cipőt, keppet vagy akár kalapot választunk.

Idén tervezed az esküvődet? Te is a vintage esküvői ruhák szerelmese vagy? Kérj időpontot és tekintsd meg vintage kínálatunkat!

Vőlegényed Férfi ruhaszalonunkban www.ferfiruhaszalon.hu megtalálhatja a ruhádhoz illő vintage hatású esküvői öltönyét!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben