Valami régi, valami új, valami kölcsön, valami Kék…

Nem túlzás azt mondanunk, hogy még nekünk is elállt a szavunk az új menyasszonyi ruhák láttán. Romantikus, mégis modern, tökéletes fazonok, kiváló Enzoani minőség, elragadó részletek. Alig várjuk, hogy megérkezzenek hozzánk az első modellek az új esküvői ruha kollekcióból és leendő menyasszonyaink bennük tündökölhessenek a nagy napon! Hölgyeink, előre szólunk, ilyen tökéletes menyasszonyi ruha csodák közül a választás szinte lehetetlen küldetés…

BT17-6

Enzoani BT17-6 menyasszonyi ruha

Ez a káprázatos, különleges színű esküvői ruha egyenest egy tündérmeséből lépett elő, hogy valódi hercegnőt varázsoljon viselőjéből. Hosszú, A-vonalú, többrétegű, tüll szoknyarészével igazán légies, szeszélyes, modern és elbűvölő. Átlátszó rövid ujjaival, gazdag díszítéssel, tökéletes nyakvonalával és szív alakú dekoltázsával a menyasszonyi ruha felsőrésze elragadó, de hátulról sem kevésbé káprázatos: csillogó gyöngyberakások, finoman bevont gombok és láthatatlan cipzár.

Janessa

Enzoani Janessa menyasszonyi ruha

A Blue kollekció egyik remeke ez a menyasszonyi ruha, kizárólag drámakirálynőknek! Feszült figyelem, őszinte ámulat, lélegzet visszafojt…Ezzel a modern, kivételes szabású darabbal garantált az emlékezetes belépő. Hosszú, sellő fazonú, klasszikus szív dekoltázsú zsorzsett ruci, levehető tüll szoknyarésszel ötvözi a modern divat művészetét a klasszikus, letisztult elegancia elemivel. A vékony, ragyogó gyöngyberakású öv pedig az a nélkülözhetetlen elem, mellyel teljessé válik az esküvői ruha drámai hatása.

Jane

Enzoani Jane eskuvoi ruha

Ebben a hosszú, testhez simuló, diszkréten sellő fazonú, lágyan leomló zsorzsett menyasszonyi ruha költeményben megtestesül minden, amitől a vőlegény szíve visszafordíthatatlanul ellágyul. 100% nőiesség, elöl mély, V-alakú nyakkivágással, hátul gazdagon díszített csipkével és ragyogó gyöngyökkel. Lenyűgöző kombináció: visszafogott elegancia, csipetnyi hollywoodi csillogással fűszerezve.

Jessie

Enzoani Blue - Jessie menyasszonyi ruha

Szintén a Blue kollekció egyik kiválósága ez a menyasszonyi ruha, mely a klasszikus szépséget vegyíti a jelen csillogásával. Hosszú, teljes A-vonalú romantikus szabás, pánt nélkül, szív alakú dekoltázs, finom Chantilly csipkével átszőve. Mindehhez terjedelmes, többszintű, itt-ott csipkével gazdagított szoknya társul. Az eredmény pedig egy igazán elragadó, játékosan vonzó megjelenés.

BT17-7

Enzoani BT17-7 menyasszonyi ruha

Egyszerű, édes, és kifinomult ez az esküvői ruha. Francia csipkével ölel át a testhez simuló fazonnal megálmodott, szűk szabású ruha minden romantikus stílusú menyasszonyt. Láthatatlan pántja a gyönyörűen kialakított V-kivágást biztosítja elől és hátul egyaránt. A háton megvillanó V-kivágás szexissé tesz, miközben a tökéletes ponton elhelyezett vékony övrész irigylésre méltó homokóra alakot kölcsönöz.

Jaylee

Enzoani Jaylee eskuvoi ruha

Ebben a menyasszonyi ruhában szintén garantált a káprázat. Tetőtől talpig tökéletes ez a hosszú, sztreccs zsorzsett, alul bővülő kreáció. Ez az esküvői ruha észbontó V-kivágású, egyedien díszített hátrésze megköveteli, hogy szabadon láttassék. A fentről induló csipke finoman fut végig egészen a tüll uszály aljáig. Elölről a finom kialakítású szív dekoltázs tökéletes kiegészítője a gyöngyökkel hímezett csipke fűzőnek, mely láthatatlan cipzárral és kristály gombokkal zár.

BT17-1

Enzoani BT17-1 menyasszonyi ruha

A Beautiful kollekció abszolút romantikus csipke-csodája. Hosszú, lágy esésű tüll-csipke kombinációjával igazán finom darab. Csipkés vállpántok és szív alakú dekoltázs, áttetsző hátrész. A menyasszonyi ruha kompozíció csúcspontja pedig a hátrészen elhelyezett gombok, melyek valódi gyöngysorként ékeskednek.

Journey

Enzoani Journey menyasszonyi ruha

A végére egy lehetetlenül pompás, ultra-romantikus menyasszonyi ruha darabot tartogattunk. Ettől a hosszú tüll és csipke sellő esküvői ruhától mindenki elájul majd. Finom kristállyal díszített spagetti pántjai egy csipetnyi vibrálással egészítik ki a V-kivágású dekoltázst és mély hátkivágást. Ha a teljes bűvölet még nem lenne garantált, akkor a bonyolult és különleges csipkeminta, mely végigfut a hátrésztől egészen a kápolna uszály utolsó cérnaszáláig biztosan elérik a hatást. Ezek után már nem is létezik tökéletesebb befejezés, mint a láthatatlan cipzár mentén elhelyezett kristálygombok.

A Blue és a Beautiful 2017-es esküvői ruha kollekcióit keresse szalonunkban novembertől! Reméljük, nemcsak a mi kedvenceink lesznek ezek a csodás darabok, de egyre több menyasszonyunk mondja majd a kiválasztott Enzoani esküvői ruhájára/ban: Igen, „ő” az igazi.

Ha szeretné Ön is megtalálni az álom Enzoani esküvői ruháját, akkor jelentkezzen be szalonunkba ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben