Valentin napi meglepetés

A Valentin nap mindenki számára mást jelent. Sokan felesleges nyűgnek érzik, és azt vallják, hogy egy hamis ünnep, ami csak arra jó, hogy a különbüző kereskedőknek és szolgáltatóknak legyen egy újabb alkalma drágábban eladni a termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Mások lelkesen készülnek a szerelmesek napjára és már jó előre kigondolják, hogy mi legyen a program ezen a különleges napon!

Mi azt valljuk, hogy egy szerelmes párnak nem csupán Valentin napon, hanem az év 365 napján kell szeretnie egymást. Minden nap szükség van a figyelemre, a kitartásra, a szeretetre, az alázatra, a különlegességre, az összetartásra, a meglepetésre. A Valentin nap már csak hab lehet a tortán, főleg ha még meg is ünneplik azt!

Idén a szokásos csokoládé, vagy szívecskés meglepetés helyett válasszon olyan programot, amit még soha! Egy új programmal, egy új felfedezéssel még különlegesebb lehet ez a nap! Kedvesét pedig örvendeztesse meg azzal, amit a legjobban szeret! Legyen Ön a meglepetés ezen a csodás napon, egy új köntösbe bújtatva!

 

Valentin napi programajánló

A jazz szerelmeseit várják a Mohában, a Chameleon Jazz Band két részes, gyertyafényes Valentin-napi koncert estjére. A romantikus koncertre érkezzen könnyed, ám elegáns és nőies alkalmi ruhában. Ez a Love by Enzoani koktélruha remek választás lehet:

alkalmi ruha - koktél ruha - Valentin napi program

 

Küldjön egy dalt kedvesének élőben a pécsi Kodály Központban! Romantikázzanak a Pannon Filharmonikusok koncertestjén Rakonczai Viktor és Rácz Gergő legszebb slágereinek szimfonikus feldolgozásaira! A Valentin napi hangversenyre válasszon alkalomhoz illő estélyi ruhát:

alkalmi ruha - estélyi ruha - Valentin napi program

 

Inkább valami pörgősebb zenére vágyik? Vegyék nyakukba a várost és keressenek egy igazán bulizós helyet! Legyen Ön az est királynője, és partizzon hajnalig egy szuperdögös Love by Enzoani ruhában:

alkalmi ruha - koktélruha - Valentin napi party

 

Romantikus vacsorára készülnek? Megannyi étterem várja Önöket február 14-én Valentin napi programokkal és menüsorral! Az ARAZ étteremben például Ön állíthatja össze a szerelmes, 4 fogásos menüt, miközben aznap este meghallgathatják Szabó Eszter és Kontor Tamás valentin napi koncertjét, a romantika és a szerelem jegyében. A vacsorára kitűnő választás egy “kis fekete” vagy egy visszafogott színű koktélruha is:

alkalmi ruha - koktélruha - Valentin napi vacsoraalkalmi ruha - koktélruha - Valentin napi vacsoraalkalmi ruha - koktélruha - Valentin napi vacsora

 

Valentin napi hajókázás a Dunán? Ez sem lehetetlen! Ünnepeljék és tegyék még emlékezetesebbét a Valentin napot egy kétórás romantikus Dinner & Cruise-zal! A különleges Valentin napi hajón gyertyafényes, ínycsiklandó büfévacsorával és romantikus hangulatú élőzenével várják Önöket! Az estre válasszon sötét színű koktélruhát, vagy egy hosszú nadrágos összeállítást, hogy ne okozzon gondot a hideg:

alkalmi ruha - Valentin napi vacsora

 

Exklúzív kényeztetésre vágyik? Ünnepeljék a Valentin napot egy wellness hétvégével! A Ramada REsort Budapest egy különleges hosszú hétvégével várja a szerelmes párokat! A páros masszázs és éjszakai fürdőzés mellett nem maradhat el a meghitt, romantikus vacsora sem! Ha ilyen típusú program mellett teszik le voksukat, a fürdőruha mellé mindenképpen csomagoljon be egy csinos alkalmi ruhát is, melyet a vacsorán viselhet, párja elkápráztatására:

alkalmi ruha - koktélruha - Valentin napi vacsoraalkalmi ruha - koktélruha - Valentin napi vacsoraalkalmi ruha - koktélruha - Valentin napi vacsora

 

A Valentin napi program már körvonalazódott, ám még nem találta meg a megfelelő alkalmi ruhát hozzá? Keresse fel szalonunkat, hiszen koktélruháink, alkalmi ruháink már 24 000 Ft-tól kölcsönözhetőek!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben