Vigyázat, hamisítják!

Az álom-menyasszonyi ruha meglelése az esküvői előkészületek egyik legizgalmasabb, legkülönlegesebb pillanata. Minden ara más és más. Van, aki kislány kora óta tudja, milyen esküvői ruhában fog oltár elé állni, van, akinél az anyagi szempontok állnak az előtérben. Akad, aki eljegyzés után rögtön elkezd válogatni a szépséges kreációk közt, mások néhány hónappal a ceremónia előtt hozzák meg spontán döntésüket. Bármely helyzet is álljon fenn, a menyasszony megérdemli, hogy zökkenőmentesen ráleljen a számára tökéletes esküvői ruhára. Azonban van valami, ami nagyban megnehezíti ezt: az engedéllyel nem rendelkező, online üzletek által kínált hamisítványok.

Az interneten több árust is találunk, akik azt állítják, hogy eredeti, márkás menyasszonyi ruhákat forgalmaznak ötven százalékos vagy még olcsóbb áron. Sajnos ez így túl szép, hogy igaz legyen.

márkás menyasszonyi ruha

A márkás esküvői ruhák viszonteladásához engedély szükséges. Az engedéllyel nem rendelkező cégek félrevezetik a vevőket, mikor azt állítják, hogy eredeti menyasszonyi ruhákat árulnak. Ha valaki bedől nekik, sajnos könnyen előfordulhat, hogy az eredetitől teljesen eltérő kinézetű és minőségű esküvői ruhát kap – ha egyáltalán kap bármit is. Például flitterrel helyettesített kristálydíszítést, az eredetitől eltérő színt, rossz méretet vagy gyenge minőségű anyagot sózhatnak a naiv vevőkre. A hamisítványokat általában a fotók alapján készítik, tervezés nem előzi meg a folyamatot, így bármilyen hiba elképzelhető egy-egy hamis esküvői ruhán.

A hamisítók rendszerint a gyártó honlapján található divatfotókat használják saját oldalukon, így nem könnyű kiszúrni őket. Egy gyönyörű Enzoani vagy Kenneth Winston esküvői ruha fotója sok hölgyben bizalmat kelthet, ám az az igazság, hogy ezeket a fotókat az olcsó menyasszonyi ruhákat kínáló internetes áruházak a cég tudta és engedélye nélkül használják.

Rossz hírünk van, sajnos! Nem csak online rendelés esetén találkozhat hamisított ruhákkal. Egyes esküvői szalonok előszeretettel varratják meg olcsóbban az eredetihez szinte megszólalásig “hasonlító” esküvői ruhákat. Majd a varratott ruhákat eredetiként kínálják a menyasszonyoknak, természetesen az eredeti esküvői ruhák áráért!

Mit tegyen, hogy ne essen a hamisítók csapdájába?

A legfontosabb lépés a márkás esküvői ruhák keresgélésénél, a hivatalos viszonteladók listájának ellenőrzése. Ezt könnyedén megteheti az adott márka weboldalán. Az Enzoani partnereit például itt találja: http://enzoani.com/location/store-finder-results/budapest/10000/  Ha egy ilyen listán szerepel egy üzlet, arról biztosan elmondható, hogy eredeti esküvői ruhákat forgalmaz. A listákon szereplő üzletekből biztonsággal kölcsönözhet vagy vásárolhat.

Egy másik lényeges dolog az internetes esküvői ruha vásárlásnál az elérhetőségek megléte. Mielőtt rendelne, győződjön meg róla, hogy megvan Önnek a cég telefonszáma vagy címe, ahol kapcsolatba léphet velük!

Ha szalonban próbál márkásnak mondott esküvői ruhát, legyen körültekintő. Ellenőrizze a bevarrt márkacímkét! Ha nem talál ilyet, szinte 100%-ig biztos lehet benne, hogy hamisított esküvői ruhát kínálnak Önnek!

esküvői ruha fűzőmenyasszonyi ruhakristályos esküvői ruha

Szalonunkban kizárólag hamisítatlan, kitűnő minőségű esküvői runákat talál. Partnereink az Enzoani, a Diane Legrand, valamint a Private Label by G, melynek Kenneth Winston márkáját Magyarországon kizárólag az Igen Szalon forgalmazza.

Ha nem szeretne csalódni, válasszon menyasszonyi ruhát az Igen Szalonból! Foglaljon időpontot most!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben