Vigyázz, kész, rajt! Indul az esküvői ruha vadászat!

Az esküvőszervezés kapcsán bizony az egyik legfontosabb dolog a megfelelő menyasszonyi ruha megtalálása. Éppen ezért fontos, hogy időben rászánjuk magunkat, és nyakunkba vegyük az esküvői ruhaszalonokat az álom esküvői ruha megtalálásának reményével. Mindenkinek más az ideális időintervallum, amire szüksége van a folyamathoz, lehet az 2 de akár 8 hónap is.

Mi azért szoktuk javasolni a menyasszonyoknak, hogy kezdjenek el keresgélni 6-7 hónappal az esküvő előtt, mert az őszi-téli időszakban a hétköznap 16:00 utáni, és a hétvégi időpontok általában már be vannak foglalva. Szerintünk nagyon jó a hangulata a napközbeni ruhapróbának, amire egyrészt könnyebb időpontot találni, másrészt sokkal nyugisabb, mint munka után, fáradtan szemügyre venni a menyasszonyi ruhákat.  Ha pedig esetleg emiatt szabadságot kell kivennie a kedves menyasszonynak, akkor több szalont is be lehet ütemezni arra a napra a hatékonyság érdekében.

Az első és legfontosabb kérdés azonban: ki van már tűzve az esküvő időpontja? A keresést elkezdheti enélkül is, de érdemes tudni, hogy a szalonok konkrét dátumra kölcsönzik ki a menyasszonyi ruhákat. Éppen ezért, amíg Önnek nincs időpontja, addig nem fogják tudni lefoglalni az áhított esküvői ruhát. Amennyiben  vásárolni szeretne, a dátum hiánya nem jelenthet akadályt.

Igen Esküvői Ruhaszalon

Érdemes alaposan felmérni a terepet előzetesen. Ezt megteheti otthonról a kanapéról, kényelmesen, hiszen a menyasszonyi ruhaszalonok többsége megtalálható az interneten is. Azért is érdemes megnézni az aktuális trendeket és a szalonok felhozatalát, mert így nagyjából fel lehet mérni, hogy mi az az esküvői ruha stílus vagy fazon, ami igazán tetszik Önnek. A virtuális keresés alapján összeállíthatunk magunknak egy listát a kedvenc menyasszonyi ruha modellekkel, amit akár előzetesen meg is küldhetünk az adott ruhaszalonnak. Ezzel jelentősen megkönnyíthetjük az ott dolgozók munkáját, hiszen a lista alapján elő tudják készíteni számunkra a kiszemelt menyasszonyi ruhákat. Az Igen Szalon weboldalán például megjelölhető és elmenthető bármilyek ruha, a kép alatt található „Kedvenc” gombra kattintva.  Higgye el, nagyon fogja élvezni, hogy a nap bármely részében, akár az irodából is nézegetheti az álom esküvői ruhát!

Sikerült időpontot egyeztetnie egy ruhaszalonba? Ha már a menyasszonyi ruhák előzetes kiválasztásán is túl van, akkor nincs más dolga, mint elhívni a próbára a legjobb barátnőjét, testvérét vagy édesanyját. A menyasszonyi ruha próba egy igazán bensőséges alkalom, amit a hozzánk legközelebb álló személyekkel a legszebb megélni. Két főnél nagyobb kíséret esetén azonban már félő, hogy a sok különböző vélemény összezavarja a menyasszonyt.

Az Igen Szalon tágas, modern berendezésű szalonjában lehetősége van kényelmesen felpróbálni az Enzoani, a Modeca, a Kenneth Winston, Diane Legrand vagy Ella Rosa menyasszonyi ruha márkák szebbnél-szebb alkotásait. Ne kössön kompromisszumot más szalonok esetében sem, a jól megvilágított helyiség elengedhetetlen az esküvői ruha próbához!

És hogy mi az, amit semmiképp se felejtsen otthon? Egy pánt nélküli melltartó (mindegy, hogy milyen színű) és egy pár magassarkú cipő. Előbbi mindenféle fazonú esküvői ruha alá jó, utóbbi pedig főként alacsony termetű hölgyeknek segíthet a választásban. Fontos tudni, hogy a menyasszonyi ruhákon csak alapvető igazításokat tudunk eszközölni, például a hosszából vagy bőségéből tudunk – a lehetőségekhez mérten – bevenni. A próba során a ruhaszalon munkatársa készséggel válaszol minden ilyen típusú kérdésre.

Nálunk nyugodtan készíthet fotót a menyasszonyi ruháról, hogy utána bármikor fel tudja frissíteni az emlékeit. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ezek nem profi fényképek, így otthon újranézve őket az élmény nem lesz ugyanaz mint élőben.
Útravalók bekészítve, időpontok lefoglalva. Indulhat az esküvői ruha vadászat!

Jelentkezzen be az Igen Szalonba, hogy profi körülmények között segíthessünk Önnek megtalálni az álom menyasszonyi ruhát!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

img-right

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás