2015 legfényűzőbb esküvői ruha kollekciója

Korábbi cikkünkben már olvashattak a Kenneth Winston márkáról és 2015-ös első kollekciójáról. Azóta már a következő esküvői ruha sorozatról is lerántották a leplet, melynek modelljei cseppet sem maradnak el a már megismert pompától.

A két kollekció menyasszonyi ruhái stílusukban hasonlóak, de természetesen az új modellek már a legfrissebb trendekhez igazodnak. Az évi két kollekció megjelenésének köszönhetően hatalmas választék tárul az arák elé. Íme a legújabb szépségek:

Kenneth Winston esküvői ruhacsipkés menyasszonyi ruhauszályos esküvői ruhagyöngyös menyasszonyi ruha

A Kenneth Winston esküvői ruhákra jellemző a gazdag, aprólékos, tökéletes kivitelezésű díszítés. Az új kollekció modelljei kitűnően bizonyítják mindezt. A menyasszonyi ruhák gyöngyös, csipkés díszítései még azokat is magukkal ragadják, akikhez ez a stílus nem áll annyira közel. Érdemes közelről megszemlélni a ragyogó gyöngyhímzéseket, hiszen már önmagukban is remekművek. Messzebbről tekintve pedig az esküvői ruhák pazar ékei, melyek a legszebb ékszerek ragyogásával vetekszenek.

A gyöngy és a csipke adagolásánál tehát nem ismernek mértéket a Kenneth Winston tervezői. Ezek a romantikus alkotóelemek dominálják a menyasszonyi ruhákat, néhol csak a fűzőt belepve, máshol az egész esküvői ruhán átívelve.

pántos esküvői ruhasellő fazonú menyasszonyi ruhakristályos esküvői ruhamenyasszonyi ruha kölcsönzés

A csodaszép menyasszonyi ruhák megalkotásakor minden anyaggal bőkezűen bántak a tervezők. Nem csak csipkéből és gyöngyből használtak fel tengernyi mennyiséget, az organzával, szaténnal, tüllel sem fukarkodtak. Ennek eredményeként gyönyörű rétegelt anyagú sellő fazonú esküvői ruhák és pompás, klasszikus A-vonalú modellek születtek, melyek sok esetben csodaszép, hosszú uszályban végződnek.

A menyasszonyi ruhák stílusa klasszikus, nőies. A felsőrészek nagyrészt pántosak, néhány modellen a vállat is takarják, de akad köztük jópár pántnélküli, dekoltált darab is. A hátkivágások terén a V-vonal a trend, ennek különböző variációival találkozunk a kollekcióban. Van köztük mélyebben kivágott, áttetsző tüllel fedett és bájos gombsorral díszített is.

esküvői ruha hátkivágásmenyasszonyi ruha sellő fazonesküvői ruha budapestmenyasszonyi ruha

A mesébe illő Kenneth Winston kollekció esküvői ruháit minden arának ajánljuk, aki a megismételhetetlen alkalmat a világ egyik legszebb menyasszonyi ruhájában szeretné átélni.

Keresse szalonunkban Kenneth Winston legújabb menyasszonyi ruháit és korábbi kollekciójának népszerű darabjait!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben