Egy divatos őszi esküvő palettája – II.rész

Íme legutóbbi cikkünk folytatása, mellyel teljessé válik a lista 2014 őszének legdivatosabb színeiről. Nem csak menyasszonyoknak!

Sangria

A spanyol italról elnevezett szín a lila és a piros árnyalatainak szenvedélyt sugárzó keveréke. A sangria színű virágok gyönyörű alkotóelemei lehetnek a menyasszonyi csokornak, az asztaldíszeknek vagy a terem díszítésének. Az alkalmi ruhák is remekül festenek ebben a figyelemfelkeltő árnyalatban, ezért koszorúslányoknak és az őszi menyegzők vendégeinek is ajánljuk.

esküvői ruha

Mauve Mist

Ez a halvány mályva rendkívül romantikus, visszafogott szín. A szerelmet és az ártatlanságot juttatja eszünkbe. Elegánsan kiemeli a menyasszony nőiességét, így nem csak dekorációnak pompás, az esküvői ruha kiegészítője is lehet, például divatos övként.

menyasszonyi ruha trendek

Cognac

A rusztikus hangulatú lakodalmak kihagyhatatlan alapszíne! Ha őszies dekorációt képzel el a nagy napon, ebben az elegáns árnyalatban sok növényt és tárgyat találhat, melyek mesebelivé varázsolják a helyszínt.

őszi esküvő

Bright Cobalt

A királykék mellett az élénk kobaltszín a szezon legtrendibb kékje. Nem a romantika színe és nem is tipikus őszi árnyalat. A top 10-es paletta egyik legizgalmasabb szereplője. Minden szempárt magára szegez, egyszerűen ellenállhatatlan.

esküvői ruha kölcsönzés

Cypress

Üde zöld árnyalat, melyet a ciprusfák lombkoronája ihletett. Remekül párosítható sárgás és pirosas árnyalatokkal, ezért jó ötlet egy 2-3 színből összeálló dekoráció elemének választani.

esküvői dekoráció szinek

Most már mindent tud az idei trendekről? Ne várjon tovább, jelentkezzen be szalonunkba!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben