Esküvői ruha választékunk tovább bővül

Múlt heti cikkünkben megismerhették a nagy múltú Private Label by G divatház értékeit és hitvallását. A Kenneth Winston esküvői ruhák után most bemutatjuk a cég másik márkáját, az elbűvölő Ella Rosát.

Az Ella Rosa esküvői ruhák a klasszikus sziluetteket modern formában tárják szemünk elé. A menyasszonyi ruhák egyszerűsége kifinomult eleganciát sugároz. Semmi fölösleges fodor vagy flancos díszítés, ezekben a ruhakölteményekben teljes mértékben az ara a főszereplő. A hangsúly az esküvői ruha viselőjén van, nem a ruha részletein.

ella rosa esküvői ruhatüllszoknyasellő fazonú menyasszonyi ruhakivágott hátú esküvői ruhamenyasszonyi ruha gyöngyökkel
Ennél a márkánál minden szempontból a menyasszony kerül a középpontba. Az esküvői ruhák célja, hogy kiemelje viselője alakját, és a nemes anyagokkal körülölelve egy csodálatos sziluettet hozzon létre. Az Ella Rosa kollekciót nézegetve is meggyőződhetünk erről. A fotókon hercegnőkhöz illő esküvői ruhákat láthatunk, melyek nem fedik el viselője káprázatos alakját.

A legújabb kollekcióban minden népszerű fazon képviselteti magát. Princess és sellő fazonú, egyenes és A-vonalú esküvői ruhák egyaránt jelen vannak a gazdag felhozatalban. A modellek tehát változatosak, mégis remek egységet alkotnak. Minden egyes darabot látva az az érzésünk támad, hogy ez egy igazi hercegnő ruhája. Nem afféle csillogó, rózsaszín királylányé, hanem egy igazi felnőtt nőé, aki ezekben a menyasszonyi ruhákban egy királyi udvarban is elkápráztatna bárkit.

Az esküvői ruhák a legjobb minőségű anyagokból készültek, melyek már önmagukban, díszek nélkül is mesések. A finom szaténtól kezdve, az elbűvölő csipkéken át, a többrétegű tüllszoknyákig mind lenyűgözőek.

csipkés hátú esküvői ruharomantikus menyasszonyi ruhapánt nélküli esküvői ruhasellő fazonú menyasszonyi ruhaesküvői ruha gyöngyövvel

A díszítőelemek közt a csipke mellett a 2015-ös év slágere, a gyöngyhímzés dominál. Több menyasszonyi ruhán is gyöngyök futnak körbe az ara derekán, melyek kiemelik a menyasszony karcsúságát. Az esküvői ruha viselőjének szépségét minden esetben segít hangsúlyozni a ruha sziluettje. Van olyan hölgy, akit egy pánt nélküli, szív formájú dekoltázs varázsolhat káprázatossá. Mások egy kivágott hátú Ella Rosa menyasszonyi ruhában válhatnak csodaszép menyasszonnyá. A lenyűgöző díszített mell és derék részek remek optikai hatást nyújtanak, ezzel is hozzájárulva az arák kitűnő esküvői megjelenéséhez.

Ha olyan esküvői ruhát keres, mely feltűnő díszítések nélkül is fenséges, az Ella Rosa új kollekciója biztosan elnyeri majd a tetszését. Ezzel a világhírű márkával olyan menyasszonyi ruhához juthat, mely kiemeli alakját, és álomszép, boldog hercegnővé varázsolja.

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Ha szeretné közelebbről is megismerni az Ella Rosa szépséges esküvői ruháit, jöjjön el szalonunkba, és próbálja fel őket!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben