Így legyen elegáns vendégként is esküvőn!

“Már csak pár nap választ el a következő esküvőig, ráadásul ez már a harmadik lagzi a nyáron. Az összes alkalmi ruhámat felvettem már százszor, így ismét tanácstalanul állok a nyitott szekrényajtó előtt…A pláza zárva, barátnőktől kölcsönkérni nem szeretnék. Most mit tegyek?” Valószínűleg mindannyiunk fejében lezajlott már számtalanszor ez a gondolatmenet, ezért szeretnénk most alternatívát nyújtani kedves olvasóinknak a megoldásra.

Arról, hogy mit illik viselni egy esküvőn vendégként, és mit nem, egy korábbi cikkünkből tájékozódhat.

Valószínűleg nem gondolt még rá, de az alkalmi ruhabérlés egy csapásra megoldja a “mit vegyek fel?” problémát. Az Igen szalon szakemberei segítenek Önnek megtalálni a személyiségéhez illő alkalmi ruhát, és tanácsot adnak a kiegészítők megválasztásához is. Szalonunkban olyan népszerű alkalmi ruha márkák közül válogathat, mint Love by Enzoani és a Badgley Mischka.

Az Enzoanit már jól ismerjük a szalonunkban is bérelhető menyasszonyi ruhák kapcsán, de kevesen tudják a cégről, hogy alkami ruhákat is forgalmaznak. Mint ahogy az esküvői ruháikra, úgy az estélyikre és koktélruáikra is európai elegancia és magas minőség jellemző. A Love by Enzoani fiatalos, színes, különleges fazonú ruhákat kínál, amelyek garantáltan felhívják a figyelmet viselőjükre.

alkalmi ruha a love by enzoanitol

A Badgley Mischka szintén menyasszonyi ruhai kollekcióiról ismert, de ahogyan az Enzoani, úgy ez a divatház is tervez alkalmi ruhákat. Az esküvői ruháik egyediek, látványosak, drámaiak, az estélyik és koktélruhák ezzel szemben némileg klasszikusabb fazonokat követnek. Amennyiben rövid, asszimetrikus fazonú koszorúslány ruhát szeretne a legújabb divatszínben, vagy hosszú, elegáns estélyiben szeretne megjelenni egy bálon, ugyanúgy megtalálja az Önnek megfelelő darabot szalonunkban.

alkalmi ruha a Badgley Mischatol

alkalmi koktélruha a Badgley Mischatol

Az alkalmi ruha bérlésnek további előnye, hogy lényegesen olcsóbb, mint egy új kollekciós darab megvásárlása bármely divatháztól. Ne felejtsük el, hogy egy alkalmi ruhában pont egyedisége okán nem jelenhetünk meg többször ugyanabban a társaságban. Nos, még mindig ragaszkodik az új ruha vásárláshoz?

Jelentkezzen be hozzánk, ha éppen alkalmi ruhát keres!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben