Ikonikus menyasszonyi ruhák a legnagyobb sztároktól 2.

Előző cikkünkben a korábbi évtizedek ikonjai és a kétezres évek sztárjai között vontunk párhuzamot. Ezek alapján két hercegnő, két énekesnő és két színésznő menyasszonyi ruháit vettük szemügyre. Ezúttal a legnagyobb divatőrülteket, híres modelleket és valóságshow sztárokat választottuk. Most is ajánlunk hozzájuk egy-egy menyasszonyi ruhát az Igen Szalon kínálatából.

Egy dolgot el kell ismernie annak is, aki nem rajong Sarah Jessica Parkert: a hölgynek rendkívül egyedi az öltözködési stílusa, és mindig képes megújulni. A Szex és New York című sorozattal vált híressé. és sokan azonosítják őt mai napig az általa megformált Carrie Bradshaw-val, aki minden egyes szerelésével divatot teremtett annak idején. 1994-ben, saját esküvőjén is hozta a formáját, és egyedit választott, hiszen egy fekete menyasszonyi ruhában ment hozzá a szintén színész Matthew Broderick-hez. Szeretne Ön is kilépni a konvenciókból? Válasszon fekete esküvői ruhát!

Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruhájafekete menyasszonyi ruha

Hol van már a mindig feketét viselő Posh Spice? Victoria Adams a 90-es évek óta nem csak a nevét változtatta meg, de valódi családanyává és korunk meghatározó stylusikonjává is vált. 16 évvel ezelőtt mondták ki David Beckham-mel, a világhírű focistával a boldogít igent, azóta pedig négy gyermekük született. A családon túl a vagyont is rendesen gyarapították ez idő alatt, és a Beckham házaspár milliókat érő brand-é vált. Victoria mindig is rajongott a divatért, és ma, 2015-ben már komoly üzletasszonyként igazgatja sokat érő divatmárkáját. 1999-ben ebben az egyszerű vonalvezetésű, mindenféle díszítésektől mentes menyasszonyi ruhát viselte esküvőjükön.

Victoria Beckham menyasszonyi ruhájaAshford menyasszonyi ruha

A botrányairól híres Kate Moss a 80-as és 90-es évek egyik legfelkapottabb szupermodellje volt, és reklámarcként még a mai napig nagyon foglalkoztatott. 2011-ben ment férjhez másodjára, a rock zenész Jamie Hince-hez. Kate vintage stílusú, szűk menyasszonyi ruháját a Gaultier luxusdivatház tervezte.

Kate Moss menyasszonyi ruhájaHonolulu menyasszonyi ruha

Cindy Crawford munkatársnőjéhez képest sokkal visszafogottabb, példásabb életet él, mégis sokat foglalkozik vele a bulvár média. A gyönyörű modell 1998-ban mondta ki a boldogító igent párjának, akivel azóta két gyermeket nevelnek. A még mindig tökéletes alakkal rendelkező Cindy egy rövid, tengerpartra való menyasszonyi ruhát választott. Miért is lenne szüksége mindent takaró ruhára valakinek, ha ilyen lába van?

Cindy Crawford menyasszonyi ruhájabeautiful esküvői ruha

A valóságshow-k – mint sok más őrület – a televíziózás fellegvárából, az USA-ból indultak. 2015-ben már egészen más típusú reality-ket lehet látni a tv-ben, mint például a napi rendszerességgel jelentkező Hills. Ebben a sorozatban vált világhírűvé a saját magát alakító Lauren Conrad, aki a műsoron túl is okosan kamatoztatja ismertségét. Saját ruha,- és sminkkkolekciót dobott piacra, de párkapcsolataival is gyakran szerepel a címlapokon. 2014-es esküvőjén egy Monique Lhuillier menyasszonyi ruhát viselt, amely remekül passzolt a visszafogottan elegáns sztárhoz.

Lauren Conrad esküvői tuhája

Kim Kardashian menyasszonyi ruhája

Kim Kardashian minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb ember a földkerekségen. A több mint tíz éve futó „Keeping up with the Kardashians” valóságshow-ban ismertté vált Kim nem kevés témát szolgáltat magánéletével a médiának. Már túl van egy virágéletű házasságon, amit egy mindent elsöprő szerelem követett. Kanye West rapperrel három éve házasodtak össze fényűző körülmények között az olaszországi Firenzében.

Minden idők legdrágább menyasszonyi ruháját a Givenchy tervező csapata gazdagon díszítette csipkével, a derékmegoldás pedig csodás alakot kölcsönzött a nőies formákkal megáldott Kim-nek.

 

 

Még nem találta meg álmai menyasszonyi ruháját? Ne habozzon, jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben