Nagy tavaszi esküvői színmustra 2.

Egészen addig, míg bele nem kezdünk saját esküvőnk tervezésébe, nem is gondoljuk, mennyi részletre kell figyelmet fordítani. Minden ismerősünk a menyasszonyi ruha felől érdeklődik, pedig a nagy esküvői kirakós sokkal több darabból tevődik össze. Az egyik legfontosabb alkotóelem az esküvői ruha kiegészítését szolgáló dekorációs szín megtalálása, ebben segítünk most kedves olvasóinknak.

5. Strawberry ice

A szó szerinti fordításban „eper jég” fantázianevű szín nagyon hívogató és finom, akárcsak egy forró nyári napon a hűsítő eperfagylalt. Egy csipkés, vintage stílusú esküvői ruhához biztosan remek választás. A strawberry ice-ot párosítsa fehérrel vagy zölddel.

Strawberry Ice - 2015 - trendszín az esküvőn

6. Lavender Hub

A levendula már évek óta folyamatosan jelen van a legdivatosabb esküvői színek között. Erre a színre nézve szinte érezzük az orrunkban a provance-i levendulamezők varázslatos illatát. Válassza a levendulát, ha rusztikus hangulatú esküvőre vágyik, és keressen a menyasszonyi ruhával harmonizáló kiegészítőket!

Lavander Hub - 2015 trendszín az esküvőn

7. Tengerine

Energikus, spontán és gyönyörű ez a szín, talán a napsárga megnevezés írja le a legjobban. Rendkívül jól mutat a mentazöld ruhát viselő koszorúslányok kezében és garantáltan vidám hangulatot kölcsönöz a választott menyasszonyi ruha mellé párosítva is.

Tengerine - 2015 trendszín az esküvőn

8. Titanium

Jöjjön egy szigorúbb szín, ami már a nevében is tekintélyt parancsol. Nem kell tőle megijedni, pink vagy levendula kiegészítők kombinálásával tökéletes dekorációs szín nyári esküvőjéhez. A menyasszonyi ruha mellé pedig ezüst ékszer ajánlott, ha a Titanium színet választja.

Titanium - 2015 esküvői trendszín

9. Marsala

Nem maradhat ki ebből az összeállításból sem az év színe, a Marsala. Nagy kedvencünk bátran bevethető nyáron is, érdemes ilyenkor inkább világosabb kísérő színekkel – mint a zöld vagy kék –párosítani. A Marsala romantikus és szenzitív. Megtalálta a tökéletes színt, ha ezzel a két szóval tudná jellemezni választott esküvői ruháját is.

Marsala - 2015 esküvői trendszín

képek forrása: pinterest.com

Lemaradt az első részről? Itt megtalálja a Nagy esküvői színmustra első részét!

Van már elképzelése a kiegészítő színt illetően? Jöjjön el hozzánk, segítünk a menyaszonyi ruha kiválasztásában!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben